Actualitat

Els Amics de les Arts versionen «Tu canción» en català

La cançó d'Eurovisió d'Amaya i Alfred va sonar al concert d'Els Amics d'aquest dissabte a la sala Salamandra

Concert d'Els Amics de les Arts i Lakaste a la sala Salamandra

| 14/05/2018 a les 11:15h

Entre Els Amics de les Arts i Alfred Garcia ja se sabia que hi havia una química especial, però el que segur que no s'esperaven els fans de la banda al concert d'aquest dissabte a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat és que farien una versió de "Tu canción", el mateix dia d'Eurovisió.

Vídeo cortesia de MíriamMusicMedia

La sorpresa ja s'havia avançat a El Desconcert d'iCat a la sala Apolo uns dies abans, on el grup havia interpretat un fragment curt de la cançó enllaçant-lo amb la contundència de "Killing in the Name" de Rage Against The Machine. Aquest cap de setmana, però, la versió va ser completa i excepcional, perquè ja van anunciar que seria l'únic cop que la tocarien.

"Tu canción", rebatejada pels Amics com "La teva cançó", va quedar a la 23a posició al festival d'Euorvisió d'aquest mateix dissabte. Amaia y Alfred van aconseguir millorar la classificació d'Espanya de l'edició 2017 (Manel Navarro va quedar a últim lloc), però no es van acostar al Top 10. 

El català Alfred Garcia ja s'havia interessat per Els Amics de les Arts a través de Twitter. Pels missatges que s'han enviat un i altres sembla que la col·laboració és imminent. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Tu canción, versió, Amaia y Alfred, actualitat, Salamandra, Eurovisió, Els Amics de les Arts, Els AMics de les Arts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.