Estrenes

Estrenem «Sort de nou» de Glòria Garcés

Avancem la primera cançó del nou disc de la cantant i pianista gironina

| 16/05/2018 a les 10:00h

Glòria Garcés
Glòria Garcés | Marcel Asso
Glòria Garcés està a punt de presentar el seu nou disc, Nu (Microscopi, 2018). Després de Nits en blanc (Felicitat Records, 2015), la cantant, pianista i compositora gironina torna amb nou cançons d’amor i de vida on es fusionen el jazz, la música d’autor llatina i la world music. Un treball d'intenció minimalista que té en el piano i la veu el centre sonor i que és la nova carta de presentació d'una artista de formació clàssica, inquieta i polifacètica. 

Sobre el tema que avui presentem, Garcés ens explica que és una cançó que "reflexiona sobre el fet de que en la nostra societat occidental ens creiem que podem controlar la nostra vida, amb les nostres accions, i no pensem que hi ha factors que ens sobrepassen i ens posen a prova i fan que hi hagi sempre un equilibri entre contraris que es van alternant.: amor/desamor, triomf/fracàs, vida/mort...".




Aquest nou disc, que es presentarà en directe el 24 de maig al Sunset Jazz Club de Girona, ha estat finançat en part per una campanya de Verkami i ha estat enregistrat i mesclat per Lluís Costa a l'Estudi Soundclub entre el març i l'abril del 2018. Aquesta vegada Garcés ha tingut la producció musical de Xavi Molina i els músics Pedrito Martínez (contrabaix) i Enric Canada (percussió).

 

Portada de 'Nu', el segon disc de Glòria Garcés.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Glòria Garcés, Nu, Sort de nou, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.