Festivals

El Petits Camaleons destapa el cartell amb Jarabe de Palo, Els Catarres o Ramon Mirabet

El festival de música per a nens i nenes tindrà lloc el 6 i 7 d’octubre al Teatre- Auditori Sant Cugat

Buhos, Quimi Portet, Obeses i El Petit de Cal Eril, també formen part de la 7a edició del festival

| 15/05/2018 a les 13:45h

Pau Donés, de Jarabe de Palo, en directe
Pau Donés, de Jarabe de Palo, en directe | Xavier Mercadé
El festival Petits Camaleons ha presentat el programa de la seva setena edició que se celebrarà el 6 i 7 d’octubre al Teatre-Auditori Sant Cugat. En total, trenta-set grups conformen un cartell encapçalat per artistes com Jarabe de Palo, Els Catarres, Ramon Mirabet, Buhos, Quimi Portet, ObesesEl Petit de Cal ErilXiula, Roba Estesa, Ebri Knight, Nil Moliner, Hora de Joglar, Natxo Tarrés & The Wireless, El Pot Petit, Toni Xulcà i Koers, entre molts d’altres grups sota la direcció artística d’Albert Puig. El divendres 5 d’octubre, Ramon Mirabet farà el concert inaugural del festival, destinat al públic adult però on nens i nenes també hi són benvinguts, a les 21 h al Teatre-Auditori.

Els nou escenaris concentrats a l’àrea del Teatre-Auditori de Sant Cugat concentraran l'activitat del festival. A més de música, el certamen també comptará amb una extensa oferta d’activitats paral·leles com la zona de signatures i rodes de premsa exclusives per a nenes i nens; àrees comercials, de restauració i food-trucks, concerts per a nadons, concurs de nous talents i la batucada que marca l’inici de la jornada, la pausa del migdia i la finalització de les activitats. També hi haurà espai per al descans amb el Chill-Out Ikea Family, per a l’experimentació i per les descobertes com l’espai Creactivity Cosmocaixa i l’àrea de jocs.

Cartell per dies
El dissabte 6 d’octubre pujaran als escenaris del festival Jarabe de Palo, Ramon Mirabet, El Petit de Cal Eril, El Pot Petit, Ebri Knight, Nil Moliner, Natxo Tarrés & The Wireless, Marcel Lázara i Júlia Arrey, Hora de Joglar, Atenea Carter & The Mighty Might, Jordi Lanuza, The Bird Yellow, Biflats, Intana, Matthew McDaid, Marta Knight i Marala.

El diumenge 7 serà el torn de Els Catarres, Quimi Portet, Xiula, Buhos, Roba Estesa, Obeses, Xeic!, Joan Masdéu, Koers, Toni Xuclà, La Puça Diatònica, The Txandals, Esther Condal, El Hijo del Flaco, Root66, Miau Trio i Maio de Sal.

Tant dissabte com diumenge actuaran Karaokes Band, Concerts per a Nadons i La Batuescola.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Festivals, Petits Camaleons, Jarabe de Palo, Els Catarres, Buhos, Ramon Mirabet, Obeses, Quimi Portet, El Petit de Cal Eril, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.