Estrenes

«Fills del món», la cançó que anuncia l'arribada d'Eivibonny

Estrenem el videoclip del primer avançament del debut del grup de Sant Vicenç dels Horts

| 17/05/2018 a les 11:15h

Eivibonny
Eivibonny | Bàrbara Puigventós
Eivibonny té origen a Sant Vicenç dels Horts, on en Ferran i en Xavi, amics de la infància que van començar a fer els primers passos musicals durant l’estiu del 2015. En qüestió de menys de 3 anys el grup del Baix Llobregat publica ja el seu priemr disc, Cor valent (Krik Music, 2018), que està a punt de sortir. Després de guanyar el concurs Empalmat de Molins de Rei i de gravar un EP en anglès, el grup va decidir iniciar la seva trajectòria en català i ara presenta aquest primer treball, gravat de la mà del productor Aniol Bestit (qui també ha treballat amb Judit NeddermanGemma Humet Lídia Pujol).

Avui estrenem el videoclip del que serà el primer single del disc, "Fills del món". Per a la banda, és una carta de presentació: "Parla d’un grup d’amics que junts es podien menjar el món. És un cant a la joia, la força i la joventut. Un cant a la vida que apel·la a la unió de forces entre persones, sense excloure ningú".

 
El videoclip, dirigit i produït pel mateix grup i gravat entre la Conca de Barberà i el local d'assaig del grup, neix d'un concepte estètic i de treball artesanal per transmetre "una metàfora de la primera felicitat, la que es veu a través dels ulls d’un nen, de la mà d'imatges que evoquen idees com les de libertat, festa, joventut o nostàlgia".

La cançó estarà disponible a partir d'aquest divendres 18 de maig a les plataformes digitals i es podrà sentir en directe al concert que el grup oferirà al segon Maremagnum Fest, del proper 19 de maig a les 18 h al Maremagnum de Barcelona. 
 

Portada del single "Fills del Món", d'Eivibonny.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Eivibonny, Fills del món, estrenes

COMENTARIS

Fills del mon

SENSEI, 17/05/2018 a les 14:50

Agraïr aquests xicots de Sant Vicens dels Horts la frescura i enèrgica sensació que transmeten. Gràcies i seguiu endavant.

EIVIBONNY

Anònim, 17/05/2018 a les 15:08

Brutal!!!!

Molt bons!!

Anònim, 17/07/2018 a les 00:57

Felicitats per "Fills del món"!! Amb ganes d'escoltar el disc sencer

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.