Sona9

Cabot, Mareselva i Monxos, els grups de la fase preliminar del Sona9 a Palma

El 18 de maig actuaran al Teatre Xesc Forteza de Palma

| 16/05/2018 a les 12:00h

Preliminars Sona9
Preliminars Sona9 | Arxiu dels grups
UshankaVa! i Plou són els primers grups classificats per a la semifinal del Sona9. Aquest divendres és el torn dels grups illencs, que hauran de demostrar la seva vàlua davant el seu públic i davant un jurat especialitzat. Les propostes d'enguany caminen entre els senders del pop-rock, el pop-progressiu i l'indie. Els coneixem:

Mareselva
Amb un nou disc acabat de sortir del forn, Poca broma (autoeditat, 2018), i amb una energia juvenil i desacomplexada, aquest quartet de Petra factura cançons naturals i directes. Han passat per les mans de Pep Toni Ferrer i Michael Mesquida, als Estudis Favela, amb el repte de portar al directe una producció acurada i potent.


Cabot
Els de Marratxí són una banda de pop-rock melòdic que sorgeix a partir de les cançons de Josep Cabot. Acompanyats dels músics Pablo Alegría, Miquel Cabot i Joan Planas, han aconseguit transformar el seu repertori en cançons preparades per als escenaris. Amb una dotzena de temes propis, creuen en la diversitat i en el missatge en les seves lletres.

Monxos
El quartet de Pollença ha estat recentment un dels participants al Mallorca Live Festival a Magaluf. A final d'any editaven Multivers (Runaway Records, 2017), el seu primer llarga durada. Defineixen el seu estil com a popgressiu, una mescla de rock progressiu i pop, que combina la potència i complexitat del primer gènere amb les melodies pretesament amables del segon.



La vetllada acabarà amb l'actuació de Salvatge Cor, el darrer finalista illenc del concurs, que va obtenir el Premi Joventut a l'última edició. Acaba de publicar el seu primer treball, Hi ha gent que entra dins la meva ànima i ja no en sortirà mai més (DiscMedi, 2018). Si vols assistir a aquest concert pots demanar una invitació doble aquí.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Palma, Cabot, Monxos, Marselva

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.