Sona9

Plou, a les semifinals del Sona9

El grup de Barcelona accedeix a les semifinals gràcies al vot popular

| 16/05/2018 a les 10:58h

Plou passen a les semifinals del Sona9
Plou passen a les semifinals del Sona9 | Carles Rodríguez
Plou s'ha classificat per a les semifinals del concurs gràcies al vot del públic. Al tercer concert preliminar a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm també hi han actuat La Tortuga Que Nunca Tuve, Maravint Pubilles Ninja.

Amb un total de 120 vots, Plou és el tercer semifinalista del Sona9 gràcies al favor del públic. Pubilles Ninja, Maravint i La Tortuga Que Nunca Tuve, amb 76, 27 i 13 vots, hauran d'esperar a la decisió del jurat per saber si poden accedir a una nova fase del concurs. Així doncs, el grup Plou, juntament amb Va! i Ushanka, seran a les semifinals del #18Sona9.

Després dels primers concerts a Barcelona, els preliminars del Sona9 continuen aquest divendres 18 de maig al Teatre Xesc Forteza de Palma amb les actuacions de CabotMareselva i Monxos.

La primera fase del #18Sona9 es tancarà el dijous 24 de maig a la sala Amstel Art de València amb les actuacions dels grups classificats de la Comunitat Valenciana: King Kong BoyL'Home Brut i Novembre Elèctric. Després caldrà esperar la decisió del jurat per saber quina és la llista definitiva dels grups que passaran a competir a la següent fase del concurs.

Plou en concert. Foto: Carles Rodríguez

Arxivat a: Enderrock, La Tortuga Que Nunca Tuve, Maravint, Pubilles Ninja, Sona9, Plou

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.