Videoclip

Quim Vila reclama «Democràcia!» a peu de presó. Has vist el videoclip?

El cantautor ha presentat el seu darrer videoclip, dedicat als presos polítics

Les presons de Madrid, escenaris del nou videoclip de Quim Vila

| 19/05/2018 a les 10:00h

Quim Vila a la presó d'Alcalà Meco durant l'enregistrament del videoclip
Quim Vila a la presó d'Alcalà Meco durant l'enregistrament del videoclip | Olga Valldeoriola
El nou videoclip de la cançó "Democràcia!" de Quim Vila va ser presentat ahir en un acte a l'espai cultural Les Faixes de Moià. El més impactant d'aquest metrateg musical és que els escenaris que s'hi veuen són les presons de Madrid –Soto del Real, Estremera i Alcalá Meco–, on el cantautor ha volgut fer la seva particular reivindicació en suport dels presos polítics. També hi apareixen els pobles del Moianès, terra natal de Vila, amb la col·laboració dels alcaldes, consitoris i vilatans de tots els municipis de la comarca.



"No buscàvem el pla provocador, buscàvem el pla potent. En cap moment hem volgut entrar dins les seves tessitures", així ha manifestat el cantautor l'objectiu d'aquest clip de protesta gravat des de les presons on es troben els presos polítics catalans, a part de la guitarra, el cantautor també mostra dues simbologies que no solen agradar a la capital de l'Estat: una urna i una pancarta de 'Llibertat Presos Polítics'. Tal com Quim Vila explicava a Enderrock.cat el passat dimarts, durant el rodatge ell i el seu equip de gravació van tenir intercanvis d'opinions amb els cossos de seguretat de l'Estat, però en cap moment es van sentir intimidats.
 
El cantant i guitarrista del Moianès tampoc ha pogut evitar comentar l'estat d'excepcionalitat que viu el país: "Com se'ls retornaran aquests mesos a tots els presos polítics? No hi ha res que pugui pagar el fet de no poder veure créixer al teu fill. El que no entenc ni entendré mai és tot el suport que té aquest Govern disfressat de democràcia. Si a Espanya fossin negres, votarien el Ku Klux Klan".
 

Quim Vila enregistrant el seu videoclip a Soto del Real. Foto: Olga Valldeoriola

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Estremera, presos polítics, videoclip, Alcalà Meco, Soto del Real, Quim Vila

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.