Sorteig

Nit d'estiu al Sons Solers. T'hi apuntes?

Mishima, Ramon Mirabet, Animal, Guillem Roma i Luthea Salom configuren el cartell del Sons Solers 2018

Sortegem una entrada doble per al festival de la finca Mas Solers del proper 13 de juliol

| 17/05/2018 a les 17:45h

Animal
Animal | Noemí Elias
La programació del festival Sons Solers ve carregada d'artistes amb novetats discogràfiques  ben fresques. Ramon MirabetMishimaAnimalLuthea Salom i Guillem Roma seran els encarregats d'omplir de música l'Antic Casino de Sant Pere de Ribes (el Garraf) el proper 13 de juliol. La cinquena edició del festival de la finca Mas Solers té l'objectiu de promoure artistes de quilòmetre zero i aposta per una vetllada sense massificacions. 

Durant la nit del 13 de juliol, Mishima mostrarà les ja consolidades cançons del seu vuitè disc, Ara i res (Warner i The Rest Is Silence, 2017). A més, les estrenes arribaran a cabassos: Animal portarà el seu darrer àlbum, La melodia del foc (Halley Records, 2018), i Guillem Roma i Luthea Salom tocaran els temes dels seus nous discos, Connexions (autoeditat, 2017) i A Garden to Dream In (Subterfuge, 2016). En el cas de Ramon Mirabet, el cantant també pujarà a l'escenari per mostrar com sona el seu nou disc, que s'estrenarà durant els propers mesos. 

Hi vols anar?
A Enderrock sortegem una entrada doble perquè convidis a qui tu prefereixis. Només has d'omplir el formulari i entraràs en el sorteig.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sorteig, Luthea Salom, festivals, Sons Solers, Mishima, Ramon Mirabet, Animal, Guillem Roma, Sant Pere de Ribes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.