Sona9

Repàs del segon concert preliminar del Sona9 2018 a iCat

El programa d'avui presentarà el segon concert preliminar del Sona9 celebrat el passat 14 de maig a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Hi sonaran també els temes d'Ushanka, Menut, Sandra Bautista i Cuits

Ushanka, segon semifinalista del Sona9 2018

| 21/05/2018 a les 12:00h

La formació barcelonina Ushanka celebra el pas a semifinals del Sona9 2018
La formació barcelonina Ushanka celebra el pas a semifinals del Sona9 2018 | Carles Rodríguez
Amb la tornada d'iCat a la FM aquesta temporada, el concurs Sona9 torna a tenir un espai radiofònic on radiar els grups emergents cada dilluns d'11 a 12 de la nit. La cita radiofònica amb el concurs us la presenta setmanalment Lluís Gendrau.

Fins ara s’hi han pogut sentir fragments de concerts, acústics i entrevistes als semifinalistes del 17è Sona9, a més d'un recull de la millor música catalana actual. El programa d'avui repassarà amb profunditat els concerts preliminars del Sona9 2018 que van tenir lloc el passat 14 de maig a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona, amb Ushanka –elegits amb el vot del públic segon grup semifinalista–, Menut, Sandra Bautista i Cuits.

Concretament, al programa d'avui hi sonaran els temes "Una tassa de te", "Torna't a dir", "De zero", "Instant present" i "Essència" d'Ushanka; "Cançó de pandero", "Terra d'argila", "Juan sense terra", "No tinc por" i "Espurnes" de Menut; "Un acord més", "La casa de les mil olors" i "La igualtat és la victòria" de Sandra Bautista, i "Mans enlaire", "Fills de l'espera" i "Som força" de Cuits.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Cuits, Sandra Bautista, Menut, Ushanka, iCat FM, Sona9 2018

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.