Sona9

King Kong Boy, L’Home Brut i Novembre Elèctric són els grups del Sona9 a València

Aquest dijous 24 de maig tots ells actuaran al Wah Wah Club

| 22/05/2018 a les 09:00h

Preliminars Sona9
Preliminars Sona9 | Arxiu dels grups
La fase preliminar del Sona9 2018 finalitzarà amb la nit de concerts d'aquest dijous 24 de maig. Serà el torn dels grups valencians, que pujaran a l'escenari del Wah Wah Club per demostrar de què són capaços davant el seu públic i davant un jurat especialitzat.

King Kong Boy
Procedents de Gandia, King Kong Boy presentaven fa poc el seu segon disc d'estudi, KKB (Mésdemil, 2018), un àlbum on deixen molt clar que han volgut despullar-se en tots els sentits i mostrar clarament el que són. Ara, després d’haver eliminat la secció de vents, el grup s’endinsa en el rock i les seves diferents branques, tocant també el pop.


L'Home Brut
Nascuts a Beneixida, a la Ribera Alta del Xúquer, la formació valenciana enregistrava a principi del 2018 una versió del clàssic d'Antònia Font "Batiscafo katiuskas", tema que serveix per concloure la seva darrera gira de concerts. Al setembre del 2018 el grup entrarà de ple en l'enregistrament del segon disc d'estudi per fer gala de l'indie-rock que els caracteritza.


Novembre Elèctric
El grup d'Algemesí (la Ribera Alta) llançava el passat mes d'abril el seu primer disc d'estudi, Quart minvant (Primavera, 2018). L'àlbum naixia de la reflexió i l'assumpció de nous principis a través d'un pop-rock amb el qual Novembre Elèctric ha desenvolupat el concepte de banda des de la composició i gravació de les cançons.


Per anar al concert només has de demanar la teva invitació doble a través d'aquest formulari.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, King Kong Boy, valència, Novembre Elèctric, L’Home Brut, Sona9 2018, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.