Videoclip

Dorian mostra el seu costat més fosc amb «Duele»

La formació barcelonina presenta el seu nou clip, "Duele", amb la col·laboració de León Larregui, cantant dels mexicans Zoé, i l'actriu Anna Castillo

Es tracta d'un avançament del seu nou disc, 'Justicia universal', que veurà la llum el proper 25 de maig

Dorian torna per la porta gran amb el seu nou single

| 18/05/2018 a les 11:25h

Dorian
Dorian | Sergi Margalef
El tercer single i clip de Dorian ja és aquí, i porta per nom "Duele". Es tracta d'una de les composicions més sòlides i contundents de tota la trajectòria del grup barceloní. Cantada a duo per Marc Dorian i León Larregui –líder dels mexicans Zoé–, aquest nou tema ens acosta als Dorian més foscos, nocturns i inquietants, per narrar la història d'una persona atrapada en un profund conflicte interior.



El clip el protagonitza Anna Castillo, guanyadora del Goya a la millor actriu revelació per la seva interpretació a la pel·lícula El olivo. L'actriu i la banda es van posar a les ordres de Mickey Tetrov, director amb el qual Dorian ja han col·laborat en altres vídeos.

Aquest nou clip arriba just una setmana abans de la publicació de Justicia universal (Intromúsica Records, 2018), el nou disc de Dorian, que veurà la llum en vinil, CD i digital el pròxim divendres 25 de maig. D'altra banda, aquest nou treball serà presentat en directe a Barcelona el 23 de novembre a la sala Razzmatazz.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Dorian, disc, single, videoclip, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.