festivals

La Raíz, Roba Estesa i Els Catarres completen el cartell de l'Acampada Jove 2018

Senyor Oca i Gemma Humet són les dues propostes musicals que actuen per primer cop al festival

La XXIII Acampada Jove se celebrarà del 19 al 21 de juliol a Montblanc

L’Acampada Jove amplia el cartell i incorpora un nou espai

| 24/05/2018 a les 20:00h

Imatge il·lustrativa
Arxiu Acampada Jove
L'edició número 23 de l'Acampada Jove posa punt i final a la llista de grups que tocaran del 19 al 21 de juliol a Montblanc. L'organització del festival ha anunciat aquesta tarda en un acte a la sala Bóveda que les bandes que completen el cartell del festival són La Raíz, Gemma Humet, Senyor Oca, Roba Estesa i Els Catarres.

Durant l'edició 2018 del festival, els valencians de La Raíz oferiran el seu últim concert a Montblanc, ja que la banda va comunicar a principi d'any que Nos volveremos a ver seria la seva última gira. Els que no s'aturen són Els Catarres, que el passat mes de març van llançar el seu quart àlbum, Tots els meus principis (Música Global, 2018), que està passant per tots els racons de Catalunya. En el cas de les del Camp de Tarragona, Roba Estesa té clar que aterrarà a l'Acampada per desfer el gel que impedeix que les dones pugin als escenaris, i ho farà tocant les cançons del seu darrer disc, Desglaç (Coopula Music, 2018).

Les dues propostes que trepitjaran per primer cop els escenaris de les joventuts d'Equerra Republicana de Catalunya són el rap de la terra de Senyor Oca, que presentarà Cant de pagès (La Fourni, 2018) aquest proper setembre, i Gemma Humet, que tocarà els temes del seu segon àlbum, Encara (Satélite K, 2017).

Aquests noms s'uneixen als grups musicals ja presentats per l'Acampada, que van des de les actuacions d'Ebri Knight, Tremenda Jauría i Germà Negre fins a Auxili, Talco i Txarango, entre molts altres. Tots aquests directes s'englobaran en un festival que portarà com a lema 'Resistència, Lluita i Llibertat' amb motiu de la defensa de la llibertat d'expressió i dels presos polítics i exiliats. Durant la presentació del cartell complet d'actuacions del festival, el director de l'Acampada Jove, Pau Morales, ha volgut també fer un crit de suport al raper Valtonyc.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, acampada jove, La Raíz, Gemma Humet, Roba Estesa, Senyor Oca, Els Catarres

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.