Estrena

Escolta «La pipa de la pau», el nou single de drum'n'bass introspectiu de Senyor Oca

El raper es troba en la fase de producció del seu proper àlbum, 'Cant de pagès', que veurà la llum el 4 de setembre

Rap de la terra, una realitat inqüestionable amb salut de ferro

| 28/05/2018 a les 12:45h

Senyor Oca
Senyor Oca | Arxiu de l'artista
Senyor Oca prepara un nou àlbum que durà per títol Cant de pagès (La Fourni, 2018) i veurà la llum el 4 de setembre. Aquesta vegada el raper segueix afí a les seves arrels hip-hoperes dels noranta acoblant als seus ritmes noves direccions musicals com el drum'n'bass, el dub i algunes pinzellades de break i de trap. "La pipa de la pau" és el tema que estrenem avui a Enderrock.cat, i és el clar exemple que ens trobem davant el Senyor Oca més mestís.



Es tracta del segon tema d'avançament del proper àlbum, en aquest cas, al més clàssic estil drum'n'bass que contrau matrimoni amb un missatge conscient que pretén crear una connexió directa amb l'esperit trival de la cultura de polígon i les festes rave. "Fins ara sempre ens havíem cenyit a fer rap, i el cos ens demanava afegir nous estils que també portem ben endins. Seguim cultivant el món intern i fent crítica social", etziba Sergi Sala, la veu de Senyor Oca

Els guanyadors del Sona9 2017 començaven a fer les seves primeres passes dins el hip-hop l'any 2010. "Cant de pagès" va ser el primer tema de Senyor Oca, i el fet que el proper àlbum es tituli igual no és pas casualitat. Els barcelonins han volgut retre homenatge al seu primer tema batejant el que serà el seu tercer LP amb el mateix nom.

Sempre afins a la cultura del rap en català, Senyor Oca s'estrenaven als estudis amb Entre druïdes (autoeditat, 2013), un àlbum que va suposar un mirall per a molts MCs catalans que també es van atrevir a rapejar en la seva llengua natal. Amb Anaguet lleig (autoeditat, 2015) van començar a sortir de la ciutat comtal per recórrer altres poblacions catalanes, i amb Atmosfera (autoeditat, 2016) van acabar de consolidar-se en tot un referent per a l'escena. El proper setembre podrem escoltar íntegrament Cant de pagès, que de ben segur no deixarà indiferent a ningú.
 

Portada de 'Cant de pagès', proper àlbum de Senyor Oca. Foto: Arxiu de l'artista

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, single, estrena, Senyor Oca, àlbum

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.