videoclip

El «Nou espai» de Sotrac ja té videoclip rodat a Llagostera

El primer disc de la banda és 'Sota el roure', publicat el passat octubre

| 29/05/2018 a les 10:30h

Sotrac
Sotrac | Laia Font

Amb membres provinents de Llagostera i de Sant Feliu de Guíxols, Sotrac ja havia ensenyat en públic el seu primer treball, Sota el roure (RGB Suports, 2017), que va sortir l'octubre passat, i ara toca estrenar nou videoclip. "Nou espai" és la segona cançó amb suport audiovisual després del llançament del clip d'"Immortals", i el resultat és aquest:


Segons expliquen els membres de Sotrac, aquest tema reflexiona sobre "el fet de créixer, anar descobrint i enfrontar-te a noves situacions" i està gravat per Martí Llavina i Paula Nuell. Llagostera n'és el paisatge: entre els racons que apareixen al clip, en destaquen les golfes de l'església, el Puig de les Cadiretes o el bosc de Can Nadal. 

Els tres membres de Sotrac són Helena Tamayo (flauta travessera i veu), Artur Comas (veu i guitarra) i Gerard Cortés (guitarra), que abans del debut en llarga durada ja havien publicat l'EP Entre nosaltres (autoeditat, 2015). Les deu cançons que formen Sota el roure són un salt endavant en la seva trajectòria com a grup, que ells mateixos defineixen com "una oportunitat per endinsar-nos en el món de la música professional i aprendre molt".

En la línia d'aquest propòsit, la banda farà rodar la seva música durant tot l'estiu per diverses festes majors i festivals de Catalunya. El proper 9 de juny Sotrac passarà pel Projecte Som Valors d'Olot, i també actuarà juntament amb Txarango al Festival de la Porta Ferrada, concretament l'1 d'agost. El 15 de setembre compartiran micròfons amb l'Orquestra Di-Versiones a la Festa Major de Riudarenes. 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Sotrac, videoclips

COMENTARIS

Sotrac

Anònim, 07/06/2018 a les 23:11

Felicitats, brutal. Molt bona feina.

Nou Espai

JM Benito Bassas, 23/09/2018 a les 22:14

Nou Espai és una cançó de molt alta qualitat, que m'ha enganxat de seguida. Felicitats per la bona feina!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.