videoclip

Judit Neddermann presenta el videoclip de «No volem més cops»

La cançó, inclosa al seu darrer disc, 'Nua', critica la impunitat policial

El clip mostra imatges cedides per víctimes de bales de goma com Esther Quintana i Roger Español

Les veus de Santi Balmes, Judit Neddermann i Senyor Oca seran a l'(a)phònica de Banyoles

| 29/05/2018 a les 12:30h

"No volem més cops" és una de les cançons més reivindicatives que ha escrit fins a la data Judit Neddermann. La cantautora maresmenca s'ha inspirat en el 15-M i l'1-O per denunciar la impunitat policial envers els moviments socials.


El videoclip, produït per Los Veintiocho Films i dirigit per Rober Ors, mostra imatges cedides per diverses persones i entitats: Ester Quintana i el Roger Español, Metromuster, Agència UO, 15M Bcn, Associació Irídia, Lafede.cat, Plataforma Cambiemos Murcia, Manuel Delgado, Jordi Borràs, Andrea Baldo, Nacho Sánchez Beas, Sira Esclasans, Jordi Ullate, Bernat Acien, La Directa i Fotomovimiento.

Els beneficis obtinguts a través de l'audiovisual aniran destinats al Centre per la Defensa dels Drets Humans Irídia. Si us hi fixeu, el videoclip està completament subtitulat al castellà perquè el missatge de denúncia arribi com més lluny millor.
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, roger español, esther quintana, impunitat policial, 1 d'octubre, 1-o, no volem més cops, judit neddermann, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.