Estrena

PinkPoni convida a la reflexió amb el seu nou videoclip

Avancem un nou videoclip de la formació barcelonina que posa imatge a "La frontera"

El segon disc de la formació barcelonina, titulat 'La ràbia i la calma', es va publicar el 18 de maig

| 01/06/2018 a les 10:31h

La ràbia i la calma (Satélite K, 2018) és el segon disc de PinkPoni i ja es pot escoltar íntegrament a totes les plataformes. L'àlbum toca temes que transiten entre la denúncia i les experiències viscudes, que reflecteixen els estats d'ànim davant les injustícies socials i conviden a la reflexió. El videoclip que avancem avui a Enderrock.cat posa imatge a "La frontera", un tema que planteja el problema dels refugiats i posa de manifest la nostra hipocresia, reduint quotes d'acollida i tancant fronteres per amagar les misèries que no som capaços d'afrontar.


El clip il·lustra l'angoixa del que fuig de la barbàrie, l'angoixa del que no arriba enlloc, del que manté l’esperança de trobar i no troba, del que pateix abans, durant i després. Tot això és el que PinkPoni pretén reflectir amb “La frontera”, en format de curtmetratge i amb un sol personatge, que escenifica la situació de milers de persones de tants països propers que pateixen. Una proposta molt cinematogràfica, realitzada per la productora I Am Mary Lou Films i Wò Cultura Creativa.

La banda barcelonina que va arribar a les semifinals del Sona9 2014 s'estrenava fa dos anys als estudis amb Diumenges (Satelite K, 2016). Enguany, amb un so més madur i una proposta més adulta, PinkPoni han construït una atmosfera elegant i contundent que captiva a través de lletres quotidianes plenes de llum i ombres envoltades d’una musicalitat plena de matisos on la sensibilitat i el tempo juguen un paper essencial. En total, són sis els temes que formen La ràbia i la calma (Satélite K, 2018), un llarga durada que tindrà segona part en forma de disc que sortirà a final d'any o a principi del 2019. "Tenim més material amb el qual estem treballant, però encara no està prou madur. Quan les cançons estiguin perfilades del tot treurem un segon disc de La ràbia i la calma", explica Enric López, bateria de PinkPoni.

Arxivat a: Enderrock, videoclip, La frontera, PinkPoni, estrena

COMENTARIS

Emocionant

Anònim, 02/06/2018 a les 14:03

No he pogut més que emocionar-me amb aquest fantàstic videoclip de PinkPoni. Tant les imatges com la música t'arriben a l'ànima.
Enhorabona PinkPoni, desitjo que arribeu ben lluny!!.

Treball

Montserrat America, 06/06/2018 a les 09:02

Música que transmite la necessitat de contemplar l'ideal de solidaridad. Enhorabona. 2018

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.