Estrena

«Rumba bastarda» és la nova cançó de La Banda del Panda

Estrenem la cançó que dona nom a l'àlbum que el quintet publicarà a la tardor

| 04/06/2018 a les 11:00h

La Banda del Panda
La Banda del Panda | Arxiu del grup
Nou anys voltant per escenaris catalans configuren la trajectòria musical de La Banda del Panda. Enguany, el grup es presenta amb el seu tercer disc, Rumba bastarda (Kasba Music, 2018), que veurà la llum després de l'estiu. El single que estrenem avui a Enderrock.cat porta el mateix nom que l'àlbum, un títol que defineix el que fa la formació. 



Bevem de l’essència del flamenc i la rumba que ens ha acompanyat tota la vida i intentem mesclar-ho amb els nous estils que escoltem ara. La cançó convida a ballar sense donar importància a les aparences ni les etiquetes que ens envolten", explica Etienne, membre de La Banda del Panda.

L'estil del grup neix als barris populars de la barreja de la rumba catalana d’arrel amb altres ritmes que se solen sentir al carrer com la cúmbia, el hip-hop i fins i tot el reggaeton. Amb nou anys a les espatlles, La Banda del Panda ha evolucionat fins a trobar el seu propi espai en el panorama musical català. "La nostra música no té raça i neix al barri, producte de les barreges que hi ha a les grans ciutats: és catalana i xarnega, clàssica i moderna, festiva i compromesa", afirma el sextet barceloní.

L’estrena de la cançó de l’àlbum que han avançat serà el 9 de juny a la Festa Major del barri del Coll de Barcelona, i preveuen engegar tot seguit una gira per portar la seva Rumba bastarda arreu del país.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, La Banda del Panda, rumba, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.