Festivals

Myles Sanko, Anna Calvi i Animal són alguns dels primers noms del Cruïlla de Tardor

Qui és qui al Cruïlla 2018?

| 05/06/2018 a les 09:27h

Animal actuarà al Cruïlla de Tardor el 19 d'octubre
Animal actuarà al Cruïlla de Tardor el 19 d'octubre | Xavier Mercadé
La tercera edició del Cruïlla de Tardor ja ha revelat els llocs on se celebrarà i quins són els primers confirmats. El cicle de concerts tardorencs que programa el festival Cruïlla per diferents sales de Barcelona portarà grups com Emir Kusturica & The Non Smoking Orchestra, Anna Calvi, Miles Sanko o The Excitements.

Volent traslladar l'atmosfera del festival d'estiu a la tardor, el Cruïlla de Tardor ocuparà l'octubre amb concerts a l'Hivernacle del Poble Espanyol (on ja va programar concerts l'any passat), a més de sumar-ne a la programació de la sala Razzmatazz. 

Obrirà la primera de les cinc nits de programació del cicle una de les veus femenines més potents del rock: Ana Calvi actuarà a la Razzmatazz el 14 d'octubre per presentar el seu nou disc. El dia 18 Emir Kusturica & The Non Smoking Orchestra i Gipsy Balkan Orchestra estrenaran l'escenari de l'Hivernacle del Poble Espanyol amb les seves melodies balcàniques.

L'endemà, el 19 d'octubre, actuaran al mateix escenari del Poble Espanyol Myles Sanko i els catalans The Excitements, en una jornada més dedicada al soul i al funk. El dia 20 serà el torn de  dos vells coneguts del públic del festival Cruïlla: La Maravillosa Orquesta del Alcohol (més coneguts com La M.O.D.A.) i Animal, que seguirà presentant La melodia del foc (Halley Records, 2018).

Les dues últimes actuacions que s'han confirmat són les de Mafalda i Tremenda Jauría a la sala Razzmatazz el 31 d'octubre, en la que serà la nit més reivindicativa de totes. Les entrades per al Cruïlla de Tardor ja estan a la venda.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Anna Calvi, Myles Sanko, Animal, Cruïlla de Tardor, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.