festivals

El Festival Coordenades aterra amb 8 artistes de renom, i t'hi convidem

Sortegem dues entrades dobles perquè no et perdis el primer festival de l'estiu a la Bisbal d'Empordà

| 05/06/2018 a les 17:00h

Macaco
Macaco | David Ruano
El juny ja és gairebé aquí i el Festival Coordenades també s'acosta perillosament. El proper 16 de juny la Bisbal d'Empordà inaugurarà la temporada de festivals d'estiu amb una cita que s'estrena amb la primera edició. Els noms que posaran ritme a les 12 hores de música del Coordenades són Macaco, La Pegatina, Buhos, Ramon Mirabet i Itaca Band, així com Medusa Box, Pau Blanc i Ràdio Flaixbac

En el cas de Macaco, el barceloní estrenarà en exclusiva els seus nous temes, i la resta de grups també hi presentaran els seus darrers treballs discogràfics. El festival de la capital del Baix Empordà tindrà dos escenaris: un de dedicat a grups de renom, i l'altre a bandes emergents. Hi haurà també una zona gastronòmica i una àrea infantil. En total, el Coordenades espera veure-hi fins a 10.000 espectadors amb ganes de música i festa.

Hi vols anar?
A Enderrock no volem que te'n perdis ni una, i per això sortegem dues entrades dobles perquè puguis compartir vivències al Festival Coordenades amb qui tu prefereixis. Només has d'omplir el formulari!
Arxivat a: Enderrock, Ramon Mirabet, La Pegatina, Itaca Band, Festival Coordenades, Macaco, sorteig, Buhos

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.