Actualitat

Els Amics de les Arts més simfònics tornen al Palau de la Música

El grup barceloní farà una actuació especial amb una orquestra simfònica en el marc del Festival de Jazz de Barcelona

Concert d'Els Amics de les Arts i Lakaste a la sala Salamandra

| 07/06/2018 a les 10:30h

Els Amics de les Arts
Els Amics de les Arts | Xavier Mercadé
Els Amics de les Arts presentaran al Festival Internacional de Jazz de Barcelona el projecte Els Amics de les Arts Symphonic Project. El grup barceloní actuarà al Palau de la Música Catalana en un espectacle inèdit acompanyat d'una orquestra simfònica. L'actuació commemorarà els 50 anys del Festival de Jazz i els 25 anys del Teatre-Auditori de Sant Cugat i inclourà un repertori dels grans èxits del grup en clau simfònica. 

Actualment la banda està presentant per segon any consequtiu el seu últim disc, Un estrany poder (Sony Music, 2017), que els ha dut a les principals sales i festivals del país. Ara faran parada al Palau de la Música Catalana acompanyats d'una orquestra simfònica dirigida per Joan Martorell i formada per 44 músics de centres com el Consevatori del Liceu o l'ESMUC.

Aquest concert excepcional se celebrarà el divendres 23 de novembre a les 21 h. Les entrades es posaran a la venda aquest dijous 7 de juny a les 10 h a través de Theproject.es.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Els Amics de les Arts, concert, Palau de la Música Catalana, Festival de Jazz de Barcelona, orquestra simfònica, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.