Sona9

La nit valenciana del Sona9 2018 sonarà a iCat

Repassem els grups i cançons que es podran sentir al programa d'aquest dilluns a les 23 h

Concert preliminar del Sona9 2018 sala Wah Wah de València

| 11/06/2018 a les 15:45h

L'Home Brut, cinquè semifinalista del Sona9 2018
L'Home Brut, cinquè semifinalista del Sona9 2018 | Xepo W.S.
El programa Sona9 torna a iCat aquest dilluns d'11 a 12 de la nit de mans de Lluís Gendrau. Al programa d'avui es repassarà amb profunditat el concert preliminar del Sona9 2018 celebrat a la històrica sala Wah Wah de València el 24 de maig. Novembre Elèctric, King Kong Boy i L'Home Brut –elegit amb el vot del públic com a cinquè semifinalista– van ser els grups protagonistes de la vetllada.

Concretament al programa d'avui hi sonaran els temes "Les conseqüències", "Rellotge", "Tot i res", "Aquells xiquets" i "Polaroids" de L'Home Brut; "Fang", "Dimecres", “Batiscafo Katiuskas” –versió d'Antònia Font–, "Silenci abissal" i "Laberint" de Novembre Elèctric, i "Pell de serp", "L'incendi", "A través de l'espill", "Seràs gran", "Plena de vida" i "James Dean" de King Kong Boy.

El següent pas per a L'Home Brut és esperar-se que el jurat acabi de decidir els 7 dels 12 semifinalistes del concurs. Un cop escollits, els grups hauran de passar a la nova fase del concurs, on hauran d'enfrontar-se a diferents proves com versionar o adaptar al català una cançó d'un altre artista.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Novembre Elèctric, L'Home Brut, King Kong Boy, iCat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.