Discos

Sant Andreu Jazz Band, Lali BeGood i Riu, entre els discos de la setmana

La banda sonora de Pàtria, Novomesto i Pili Cugat, Carlos Lupprian també figuren a la llista de novetats discogràfiques

| 08/06/2018 a les 18:30h

Riu publica  «Delta»
Riu publica «Delta» | Arxiu del grup

Des d'Enderrock mostrem els sis discos que conté el setmanari EDR d'aquesta setmana, novetats discogràfiques perquè encaris el divendres amb noves cançons.


Sant Andreu Jazz Band
Jazzing 8, vol. 1 (Temps Record, 2018)
 

La banda de joves músics d'entre vuit i vint anys dirigida per Joan Chamorro presenta el seu nou disc. Aquest àlbum és la mostra del treball realitzat durant l'any 2017 en diferents contextos. Segons comenta l'alma mater del grup, Joan Chamorro, el 2017 va ser un any molt fructífer i en què van incorporar molts arranjaments nous, com sempre, buscant nous reptes i descobrint nous solistes, que a força d'escoltar molta música i treballar individualment i col·lectivament, han aconseguit uns resultats meravellosos. En aquest nou treball, tot i que inclou molts temes vocals, també n'hi ha molts d’instrumentals on els cada vegada més nombrosos solistes de l'orquestra tenen l’oportunitat de compartir la seva creativitat i la seva capacitat de generar un discurs propi.

Pili Cugat, Carlos Lupprian
Jocs d'aigua (autoeditat 2018)
 

En el seu debut discogràfic, Pili Cugat i Carlos Lupprian conjuguen música i poesia per descobrir-nos la relació entre la natura i les emocions. Al disc es fusionen la música tradicional mediterrània, el folk, el jazz contemporani i la música de cambra.

Lali BeGood
Futur oh! (autoeditat, 2018)


Una nova entrega del kindie rock més familiar i transversal de Lali BeGood, amb estils que van del funky, el hip-hop i el reggae fins al pop-rock, el folk i el swing balcànic. Una manera fresca i personal de crear música i parlar amb nens i nenes i pares, sense complexos ni tabús, amb lletres intel·ligents, històries quotidianes i molt de love’n’roll. Amb la col·laboració de Xarim Aresté a les guitarres i Yves Roussel a la masterització.

DDAA
Pàtria. La llegenda d'Otger Cataló i els 9 barons de la fama (Picap, 2018)


La BSO de Pàtria va sorgir de la col·laboració entre Joan Frank Charansonnet i el compositor Ricardo Boya, amb qui Charansonnet ja havia treballat a la pel·lícula Ànima, per la qual va obtenir premi a la millor BSO. En aquest cas, i pel fet de ser una pel·lícula èpica i d'època, es necessitava una composició espectacular, amb temes que acompanyessin la història i fins i tot que prenguessin un protagonisme dins de la pel·lícula. El director també va voler afegir-hi la professionalitat del compositor Pedro Burruezo per a dues cançons molt concretes i amb una personalitat pròpia, perquè el públic pogués identificar-les fàcilment amb la trama i els personatges. En ser una pel·lícula que parla sobretot de la llibertat, l'equip de producció va afegir a la BSO el tema "Jocs de guerra" de Sangtraït i una cançó de Falkon & Firkin, "Cridem la llibertat".

Riu
Delta (autoeditat, 2018)


La formació folklòrica del Baix Llobregat torna a obrir el prisma a tots els Països Catalans, des del Rosselló fins al Principat, passant per Mallorca i el País Valencià. Una col·lecció de melodies tradicionals, d’autor i de cançons populars que embolcallen amb el seu so acústic i potent, jove i arrelat.

Novomesto
Novomesto (autoeditat, 2018)


L'estil de Novomesto combina diferents influències que van des del rock alternatiu fins al post-hardcore més explosiu passant pel punk-rock. El seu primer disc ha estat enregistrat, mesclat i masteritzat a Thrashoo Estudi i autoproduït per ells mateixos. Amb un directe intens i enèrgic, destaquen les seves melodies vocals elaborades, les línies de guitarra originals i unes bases rítmiques sintètiques i contundents.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, discos, Novomesto, Riu, Miquel Pujadó, Lali BeGood, Carlos Lupprian, Pili Cugat, Sant Andreu Jazz Band

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.