Actualitat

La música del festival Poesia i +

El Petit de Cal Eril, Ferran Palau i Xarim Aresté, entre altres, formen part de la programació del certamen maresmenc

Del 5 al 15 de juliol el festival combinarà poesia, música i art

| 11/06/2018 a les 14:30h

El Petit de Cal Eril actuarà amb Ferran Palau a la 13a edició del Poesia i +
El Petit de Cal Eril actuarà amb Ferran Palau a la 13a edició del Poesia i + | Arxiu Poesia i +
La 13a edició del Festival Poesia i+ ja té noms i cognoms, entre els quals figuren nombrosos músics. El festival que combina poesia, música i art tindrà lloc del 5 al 15 de juliol a Caldetes i altres municipis maresmencs (Canet de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Alella, Arenys de Mar i Dosrius). El Poesia i+ 2018 portarà poetes, artistes i músics de diverses generacions, estils i procedències que es reuniran en els diferents escenaris del festival per reivindicar la força i la vigència de la paraula. A l'edició d'enguany el format serà més familiar, en espais i entorns privilegiats del Maresme, pròxims i d’aforament reduït.

Entre les actuacions destaca la de l'artista mallorquí Miquel Barceló, que coincidint amb l’exposició Pregon desig. Miquel Barceló a Josep Palau i Fabre, que es pot veure a la Fundació Palau fins al 9 de setembre, protagonitzarà amb el músic Pascal Comelade una acció molt especial a Caldes d'Estrac.

D'altra banda, en la faceta musical del festival destaca també la nit de pop metafísic que tancarà el Poesia i+ el diumenge 15: Ferran Palau i El Petit de Cal Eril tornaran a compartir escenari per fusionar els seus estils musicals. També cal destacar l’espectacle íntim i personal que presentarà Enric Montefusco el dissabte 14, preparat per a l’ocasió, i el concert de Maria Coma, un dels pocs que farà aquest estiu a Catalunya. A més, en un format íntim, Miquel Serra vindrà des de Mallorca per tocar en solitari les seves cançons en un dels pocs concerts que haurà fet en els últims anys. Completen el programa musical les propostes dels vigatans Germà Aire, a punt de treure nou disc, del músic i poeta Xarim Aresté i de Clara Peya acompanyada aquest cop per la veu de Magalí Sare

Pel que fa la poesia, alguns dels poetes que hi participaran són Maria Sevilla, Míriam Cano, Blancallum Vidal, Miriam Reyes, Silvie Rothkovic, Laia Martínez i López o Jaume C. Pons Alorda. A més, a l'edició d'enguany es continua reivindicant la figura de Palau i Fabre amb l’espectacle Palau6, que vol presentar en un nou format totes les cares del món creatiu de l’Alquimista, i amb un recital de Maria Cabrera i David Castillo per descobrir noves arestes en la seva poesia. El festival presentarà també un homenatge a Antoni Artigues, gran promotor de la poesia i amic íntim de Palau i Fabre.

Finalment, cal destacar l’espectacle Cuidem-nos d’Ovidi 4, un equip de la primera divisió combativa format per Mireia Vives, Borja Penalba, David Caño i David Fernández; una nova versió lliure i en sec de L’empestat de Jordi Oriol, una de les sorpreses de l’escena teatral d’aquesta temporada, i Vull les olives, la proposta desenfadada i juganera de Dolo Beltrán i Anna Carné.
 

Cartell del Poesia i + 2018. Foto: Arxiu Poesia i+


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, poesia, Poesia i +, Pascal Comelade, El Petit de Cal Eril, Ferran Palau, Xarim Arasté, Clara Peya, Ovidi4, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.