Entrevista

Atenea Carter & The Mighty Might, la combinació explosiva del nou soul

Parlem amb un dels membres del nou projecte que aglutina els músics de The Pepper Pots amb la cantant al disc 'Together and Free'

| 12/06/2018 a les 11:00h

Atenea Carter & The Mighty Might
Atenea Carter & The Mighty Might | Arxiu grup
El passat dissabte 9 de juny Atenea Carter & The Mighty Might van omplir d'energia la Nit de Bosc de Banyoles i van inaugurar així una temporada d'estiu que tindrà soul per estona. Amb l'estrena del seu primer treball discogràfic, Together and Free (Buenritmo, 2018), el grup es disposa a fer una gira per tot Catalunya. La propera parada serà el 5 de juliol a Santa Perpètua de Mogoda. Parlem amb els membres de The Mighty Might per saber de què va aquesta nova proposta col·laborativa i perquè ens expliquin aquest primer àlbum amb la cantant Atenea Carter


 
Quan i per què sorgeix The Mighty Might?
Lluís Rodríguez (guitarrista): El grup es crea com a conseqüència de l'ocàs de la banda The Pepper Pots el 2014 i sorgeix de la necessitat de continuar fent la música que ens motiva i de dur-la als escenaris amb una proposta renovada.

En quin lloc us situeu dins del panorama soul català? 
L.R: En aquest moment a Catalunya tenim moltes propostes que o bé són soul en estat pur, o inclouen gran quantitat d'influències de música soul en els seus projectes artístics. Tenim bandes que estan exportant el soul a Catalunya a escala internacional i van sortint fornades de músics amb un alt grau de coneixement de l'estil. El que potser es troba a faltar és un circuit més ampli i menys localitzat de sales on poder exposar aquestes propostes i foguejar els nous intèrprets. 
 
Què defineix el vostre soul? 
L.R: La proposta de The Mighty Might amb Atenea Carter té un caràcter bastant singular, ja que està dedicada a recuperar la forma i el fons de la música soul old school, amb una gran influència del nothern soul i les produccions dela Motown. Ens centrem també en la posada a escena elegant i en la recerca de la sonoritat singular de les gravacions dels 60 i principi dels 70.
 
Per què heu decidit ajuntar-vos amb Atenea Carter per a aquest nou treball discogràfic?
L.R: Carter és una cantant amb una veu d'un color i singularitat molt adequada a la idea de sonoritat que estàvem buscant per encapçalar aquest projecte. A més, té un domini excel·lent del seu instrument i és molt senzill treballar amb ella perquè té un ampli coneixement de l'estil. 
 

Atenea Carter. Foto: Arxiu Atenea Carter

 
Què podem trobar al vostre nou disc, 'Together and Free'?
L.R: Hi trobareu deu cançons de soul old school amb el llenguatge musical i estètic propi de l'estil i l'època i amb el segell de l'experiència que ens dona l'aprenentatge realitzat en els projectes anteriors. Creiem que és un disc que tant pot satisfer el públic general com el fanàtic de la música soul. 
 
Sobre què versen els temes d'aquest nou àlbum?
L.R: Mostren molts dels sentiments i experiències que podem tenir les persones en certes etapes de la vida. Hi predominen les cançons dedicades a tot el que envolta l'amor, com ara els trencaments amorosos, els moments de dubtes i els d'alegria... i també hi ha cançons amb un aire més reivindicatiu, per exemple sobre el poder de les nostres decisions.
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, entrevista, Mighty Might, soul, Atenea Carter, The Pepper Pots, entrevistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.