Videoclip

La dansa contemporània protagonitza el nou videoclip d'Idea Música

El grup sabadallenc estrena el clip de "Fil vermell"

| 14/06/2018 a les 12:00h

Idea Música
Idea Música | Núria Vargas Collet
Idea Música estrena en exclusiva a Enderrock el seu nou videoclip de la cançó "Fil vermell". La banda guanyadora del darrer Engresca't (concurs de bandes emergents organitzat per la Telecogresca) presenta col·laboració amb Dj Monka, també guanyador del mateix premi en la categoria de DJs. Fins a la data, els sabadellencs han publicat A flor de pell (autoeditat, 2017), el disc de debut que actualment estan presentant, al mateix temps que preparen el següent.


Els set membres d'Idea Música es presenten en el panorama musical català com una banda amb clares influències dels grups de l'època daurada del rock català, com ara Sau, Sopa de Cabra i Lax'n Busto. El seu debut discogràfic és un cant a la vida i a l'amor, d'aquí ve el títol A flor de pell. El disc combina sensibilitat i frescor, i hi ha col·laboracions de grups com Ítaca Band i Animal.

Gerard Heredia, veu i guitarra acústica d'Idea Música, diu que l'objectiu de la lletra de "Fil vermell" és fer que els seguidors del grup s'hi sentin identificats. El cantant, que també ha compost la cançó i ha dirigit el videoclip, s'ha encarregat de contactar amb cinc ballarins de dansa contemporània que durant el metratge es deixen portar per la lletra i la música de la cançó.

Les properes oportunitats per veure la banda que va obrir la Telecogresca 2018 seran el 28 de juliol a Vilassar de Mar al matí i a Vilassar de Dalt a la tarda, i el 14 de setembre a l'Espai Jove Garcilaso del barri de la Sagrera de Barcelona.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Fil vermell, dj monka, videoclip, estrena, Idea Música

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.