actualitat

La nova cançó de l'estiu de Sidonie

"Maravilloso" és una crítica a la gentrificació però amb un to plenament estiuenc

Música telefèrica, neix el Telefèric Fest

| 15/06/2018 a les 10:30h



Sidonie es posen seriosos, però sempre amb un somriure a la cara. Com a revulsiu en contra de la gentrificació, el turisme massificat i les franquícies que s'han apoderat del seu barri, el Poblenou, han escrit una cançó crítica però ben festiva, "Maravilloso".

Així la descriu el cantant la banda, Marc Ros: "Ens ha sortit una cançó de xiringuito. S'ha d'escoltar menjant fritanga, bevent sangria i traient-se la sorra del cul. L'estiu ja ha arribat i la festa ha començat. Per una vegada que ens posem reivindicatius va i ens surt una cançó de xiringuito que fa olor de sal i crema solar. I de què ens queixem? Aquest xiringuito podria ser al teu poble o la teva ciutat, però nosaltres estem pensant en el barri del Poblenou de Barcelona, el nostre barri. Vam arribar-hi fa vint anys i amb el pas del temps hem vist com el model de gentrificació ha expulsat els veïns de tota la vida, com el comerç de proximitat està morint en favor de les franquícies i com la construcció sense mesura d'hotels està omplint els carrers de turistes irrespectuosos i comiats de solter. N'estem farts, i quan ens indignem ens entren ganes de cantar i ballar, igual que fa vint anys. És una cosa innata de Sidonie. Gaudiu de la mescla inaudita de Georgie Dann i Nacho Vegas. Bon estiu 2018!".

Aquest estiu el grup té tres concerts confirmats: el 20 de juliol a Galícia (Nigrán), el 18 d'agost al Cooltura Fest d'Almeria i el 8 de setembre al festival DCode de Madrid.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, cançó, sidonie, estiu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.