videoclips

«Viu l'estiu», el nou videoclip de platja d'El Pot Petit

El grup de música infantil i familiar suma un tercer disc a la seva trajectòria, titulat 'A l'aventura!'

| 19/06/2018 a les 12:00h

El Pot Petit
El Pot Petit | Arxiu El Pot Petit
En arribar l'estiu les ganes de ballar envaeixen els cossos de grans i petits, sense excepcions. El grup de música infantil i familiar El Pot Petit tenia tantes ganes que arribessin les vacances que ha fet una cançó per encomanar-nos d'energia el tram final de curs. Estrenem el videoclip de "Viu l'estiu", que tal com explica la vocalista del grup, Helena Bagué, és una tema "alegre i festiu, tal com és per nosaltres l’estiu".

L'audiovisual està dirigit per Guillem Roma i el van gravar al xiringuito preferit de la banda, a la Rubina d'Empuriabrava, on els membres d'El Pot Petit van des de fa molts anys. El clip mostra l'essència estiuenca de l'estació més calorosa de l'any en una platja on apareixen els elements imprescindibles per a la nova temporada: para-sols, gelats, ulleres de sol... 


Aquest enèrgic crit d'alegria està inclòs al tercer llarga durada del grup, A l'aventura! (U98, 2018), que conté dotze temes de creació pròpia aptes per a totes les generacions. Aquest nou àlbum, segons Helena Bagué, és "la consolidació del projecte i el resultat d’una maduració com a grup", així com també considera que és el seu disc "més treballat, amb més instrumentació i amb temes musicalment més complexos". A més, aquesta tercera referència té les col·laboracions d'Els Amics de les ArtsAnna RoigGuillem Roma i Landry el Rumbero.

Per poder gaudir de l'estiu amb els espectacles d'El Pot Petit, us informem que les properes oportunitats per veure'ls seran el proper 29 de juny a Sant Cugat del Vallès i el 30 de juny a la sessió matinal del Clownia Festival i al Xics Festival de Moià a la tarda.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, actualitat, infantil, El Pot Petit, estiu, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.