Actualitat

El Festival Talent presenta els artistes del futur

Més d'una desena de joves músics presentaran projectes propis a la sala [2] d'Apolo i al Taller de Músics 24 durant els dies 28, 29 i 30 de juny

| 16/06/2018 a les 12:00h

Sala Apolo
Sala Apolo | Juan Miguel Morales
El Festival Talent està preparat per aterrar a La [2] d'Apolo i al Taller de Músics 24 durant els dies 28, 29 i 30 de juny. El festival, que enguany celebra la sisena edició, ve carregat de propostes innovadores per conèixer els futurs talents de l'escena musical catalana. 

El certamen arrencarà el dijous 28 amb concerts d'Anna Fusté, Pau Moltó, Oriol Pérez, Pau Mas i Ferran Massegú al Taller de Músics 24. El divendres 29 els concerts es traslladaran a La [2] d'Apolo amb les propostes musicals d'Oriol Colomé, Martí Benach, Mercè de la Fuente i Nil Sichau. La sisena edició del festival es tancarà el dissabte 30 de juny a La [2] d'Apolo amb els concerts de Sergi Rodríguez, Albert Riu (integrant del grup Paper de Plàstic), Nil Bribian i Aimar Redolad

Els artistes que participen al festival són alumnes de l'Escola Superior del Taller de Músics que es graduen enguany. Els futurs graduats han pensat la proposta, han buscat els seus companys de banda, han decidit els temes que interpretaran al concert i han pensat l'escenografia. L'avaluació final del projecte serà un cop acabats els concerts, quan, a més del públic, hi haurà un professor i un professional de l'escena musical que els avaluaran.

Durant tres dies seguits es podrà gaudir de 13 concerts d'estils molt variats com el jazz, el rock o la música electrònica. Al festival també hi haurà espai per homenatjar artistes de renom com Stevie Wonder i Nina Simone a través de versions, al mateix temps que molts repertoris seran propis. Tots els concerts del Talent seran gratuïts.


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Festival Talent, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.