Festivals

Nyandú i Jo Jet i Maria Ribot tanquen el cartell del Cantilafont 2018

Els dos grups se sumen a la programació del festival, que aquest any se celebra a Sant Boi de Lluçanès el 14 de juliol

Nyandú presenta el seu tercer disc amb un homenatge a «El club dels 27»

| 19/06/2018 a les 13:00h

Nyandú
Nyandú | Adrià Costa
La sisena edició del festival Cantilafont ja ho té tot a punt. Als artistes ja confirmats (El Petit de Cal Eril, Mishima, Max MeserBearoid) s'hi sumen les propostes musicals de Nyandú i Jo Jet i Maria Ribot. Tots ells coincidiran el 14 de juliol al festival d'arts del Lluçanès, que aquest any se celebra a Sant Boi de Lluçanès i que continua fent gala de l'adjectiu "itinerant".

El trio de la Torre d'Oristà (el grup més estimat del Lluçanès) hi oferirà el primer concert en exclusiva abans de presentar el disc al setembre al Mercat de Música Viva de Vic. La setmana passada estrenàvem el videoclip del primer single d'aquest nou disc que encara no té títol. De moment, per "El Club dels 27", sabem que el disc s'ha tornat a gravar als estudis Ultramarinos Costa Brava amb Santi Garcia i que el so del grup evoluciona. 



El duet manresà Jo, Jet i Maria Ribot arribarà al Lluçanès per seguir presentant el seu darrer disc, Lliure o descansar (autoeditat, 2018). La proposta de folk intimista arribarà al Lluçanès després d'haver rodat per llibreries, teatres, sales de concerts  festivals.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Nyandú, Cantilafont, Lluçanès, festivals, Jo Jet i Maria Ribot

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.