votacions

Últim dia per votar la cançó de l'estiu 2018!

Aquest 20 de juny és l'últim dia perquè els lectors d'Enderrock.cat votin quina volen que sigui la cançó d'aquesta temporada

Les candidates són 50 cançons en català editades entre el juny del 2017 i el maig del 2018

| 20/06/2018 a les 20:00h

Imatge il·lustrativa
Després d'haver recollit totes les propostes a través de les xarxes socials, ja tenim les 50 candidates a cançó de l'estiu 2018. La iniciativa de Bonpreu-Esclat i Grup Enderrock busca quin serà el tema que més ens refrescarà a partir de la nit de Sant Joan i durant els mesos més calorosos de l'any.

Per configurar aquesta llista de candidates d'enguany s'ha filtrat el que s'ha recollit de les aportacions dels lectors d'Enderrock.cat, tot seleccionant un sol tema per cada artista o grup. També s'ha revisat que la cançó fos nova (hem eliminat noves gravacions de temes antics) i en català, i que hagi estat editada per primera vegada entre el juny del 2017 i el maig del 2018 (queden descartades totes les gestades anteriorment).

Podeu votar la vostra candidata fins aquest dimecres 20 de juny, i serà, el divendres 22 de juny, quan es donarà a conèixer la cançó guanyadora segons els lectors d'Enderrock.cat.

Ara només falta escollir el tema! Ho pots fer a través d'aquest formulari:
 
Ara fa un any, "Ballar descalç" de Joan Rovira va ser-ne la guanyadora.

Arxivat a: Enderrock, actualitat, votacions, cançó de l'estiu 2018

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.