Festivals

Vols anar al Barna'n'Roll?

La tercera edició del festival tindrà lloc al Poble Espanyol de Barcelona els dies 13 i 14 de juliol

| 20/06/2018 a les 21:30h

Els novaiorquesos Sick Of It All passaran pel Poble Espanyol de Barcelona el 14 de juny
Els novaiorquesos Sick Of It All passaran pel Poble Espanyol de Barcelona el 14 de juny | Arxiu Barna'n'Roll
El festival Barna'n'Roll, que amb només tres anys ha agafat molta anomenada, celebra la tercera edició els dies 13 i 14 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona. Eguany la cita es presenta amb un cartell de luxe on també s'aposta clarament per l'escena local.

La inauguració del festival tindrà lloc el 13 de juliol a la sala UpLoad del Poble Espanyol amb una festa d'escalfament batejada amb el nom Fem d’aquí, com l'històric disc de Skatalà. Els grups que hi actuaran formen part de l'escena actual dels Països Catalans, són Penny CocksPanelletBatecKrang, VioletsDisaster Jacks, Llacuna i Paüra.

El 14 de juny passaran pel Poble Espanyol formacions referents del món del punk internacional com els anglesos Cock Sparrer, els californians Descendents, l'exlíder dels mítics Dead Kennedys, Jello Biafra, que feia sis anys que no trepitjava Catalunya; els reis del hardcore de Nova York Sick Of It All, i la banda de hardcore melòdic de Massachusetts Wilhelm Scream. El cartell es completa amb els navarresos Gatillazo (ex-La Polla Records) i dues bandes catalanes, Crim, que presentarà les noves cançons que editaran després de l’estiu, i La Inquisición, que també traurà nou disc a la tardor.

Hi vols anar?
A Enderrock.cat no volem que perdis l'oportunitat de veure les grans bandes de punk que porta el Barna'n'roll. És per això que sortegem una entrada doble perquè puguis anar al festival amb qui tu prefereixis. Només has d'omplir aquest formulari i creuar els dits. Sort i música!
 

Cartell Barna'n'Roll 2018. Foto: Arxiu Barna'n'Roll

Arxivat a: Enderrock, actualitat, festivals, Barna'n'roll, Festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.