Festivals

El jazz arriba a Platja d'Aro per vintè any consecutiu

Les Nits de Jazz de Platja d'Aro oferiran un total de 10 concerts gratuïts a la Platja Gran

| 24/06/2018 a les 16:00h

Myriam Swanson
Myriam Swanson | Michal Novak
Deu divendres d’estiu amb concerts gratuïts a la Platja del Cavall Bernat (o Platja Gran) de Platja d'Aro, això és el que se li pot demanar a les Nits de Jazz de Platja d'Aro. Música per a tots els públics que parteix del jazz com a tronc central de la programació, però que també abraça estils com el gòspel, el soul o el blues. Del 29 de juny al 15 de setembre Platja d'Aro acollirà 10 nits de música a la fresca.

La inauguració del festival anirà a càrrec de Pablo Martín 4Tet, una formació de bebop, hard bop i swing sorgida del Planter del Taller de Músics que actuarà el 29 de juny en l'únic concert a la Masia Bas de Platja d'Aro. Myriam Swanson, la vocalista de Flamingo Tours, oferirà un concert acompanyada del quartet Magnolia on repassarà els temes del seu primer disc en solitari, That's a Plenty (2015), això serà el dia 6 de juliol. La setmana següent, el divendres 13 de juliol, passarà pel festival Ivó Oller, que presentarà les composicions del seu segon disc, Way (Quadrant Records, 2016).

El cartell el completen grups com la Dream Big Funk Band amb la col·laboració de les veus d'Àlex Delgado i Alba Pérez (20 de juliol), The Gramophone Allstars Big Band, banda que combina els ritmes jamaicans, el soul i el jazz  (27 de juliol), Janine Johnson Ensemble, una de les veus del soul anglès més remarcables acompanyada de músics catalans (3 d'agost). També actuaran a les Nits de Jazz, Albert Sanz Trio, el projecte del pianista català amb clàssics del jazz i temes propis (10 d'agost), Gunhild Carling & Shakin'All, la trombonista sueca capaç de tocar tres tompetes alhora (17 d'agost), La Màgia de la Veu & Jazz Ensemble, projecte amb Joan Chamorro i Andrea Motis (24 d'agost) i la Big Band Jazz Maresme & Txell Just, que homenatjarà Prince (31 d'agost).

Amb més de dues dècades de trajectòria, les Nits de Jazz (que actualment s’emmarquen dins l'Estereofònics, la marca que agrupa els diversos cicles musicals que es fan a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró) han anat consolidant un model propi que té un públic fidel i nombrós, i que respecta aquell primer embrió creat l’estiu del 1998.

Especial: Festivals
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Platja d'Aro, Nits de Jazz, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.