actualitat

La cançó més refrescant és «Viu l'estiu!» d'El Pot Petit

Més de 6.000 persones han votat per decidir la cançó de la temporada

Plou, Buhos, El Senyor Peix i Sotrac signen les altres 5 cançons més votades

Escolta les 50 candidates a cançó de l'estiu 2018!

| 22/06/2018 a les 12:15h

El Pot Petit
El Pot Petit | Marcel Asso
"L'estiu per nosaltres és energia, actuacions, és l'època de l'any en què anem de festa major en festa major, de festival en festival, és una època que per nosaltres és molt moguda i ens encanta", expliquen Helena Bagué i Siddartha Vargas, cantants d'El Pot Petit. Així ho expliquen a "Viu l'estiu!", una cançó amb la qual han aconseguit contagiar la seva energia i bon rotllo, i que s'ha convertit en la cançó de l'estiu més votada pels lectors d'Enderrock.cat.



Aquesta cançó està inclosa al darrer disc d'El Pot PetitA l'aventura (U98 Music, 2018), el tercer de la seva trajectòria discogràfica. Canta amb El Pot Petit (autoeditat, 2012) i Ritmes i rialles! (autoeditat, 2015) són els antecedents amb què aquest projecte pensat per a públic familiar va començar a guanyar seguidors. Ara mateix el fenomen d'El Pot Petit s'ha estès, i ho demostren amb una agenda de concerts atapeïda que els durà arreu del Principat durant els mesos més calorosos de l'any, per refrescar els més petits (i els més grans) amb la seva música.

La cançó de l'estiu 2018
Més de 6.000 persones han votat a Enderrock.cat en aquesta iniciativa d'Enderrock i Bonpreu/Esclat. D'entre les 50 cançons proposades, la més votada ha estat "Viu l'estiu!" d'El Pot Petit, però la llista de finalistes continua amb "Fins tard" de Plou, "Volcans" de Buhos, "Ballem el món" d'El Senyor Peix i "Viatges" de Sotrac. Ara fa un any Joan Rovira es va endur aquest reconeixement per "Ballar descalç".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, cançó de l'estiu 2018, el pot petit

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.