Sona9

El nou disc de Senyor Oca sonarà al programa Sona9 d'iCat

Consulta la selecció musical del programa d'aquest dilluns

| 25/06/2018 a les 14:30h

Senyor Oca
Senyor Oca | Carles Rodríguez
El Sona9 té el seu propi espai radiofònic on radia els grups emergents cada dilluns d'11 a 12 de la nit. La cita radiofònica del concurs va a càrrec de Lluís Gendrau i fins ara hi hem pogut escoltar fragments de concerts acústics i entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual.

Al programa d'avui presentem dues noves cançons de Senyor Oca. El guanyador del concurs Sona9 del 2017 estrena "Pèndol" i "La pipa de la pau", cançons incloses al segon disc d'estudi del grup, que arribarà el pròxim setembre. Al programa també parlarem amb el coordinador del projecte Cases de la Música, Jordi Planagumà, sobre els tallers de producció musical per als grups del Sona9 i el nou Premi Sona9 Especial Cases de la Música.

Avui podreu escoltar "Pèndol" i "La pipa de la pau" de Senyor Oca, "Temptant la sort" d'Anaïs Vila, "Blame it on Boogie" de la Black Music Big Band, "Després de sopar" d'Ebri Knight, "Fanals" de Timón Republic i Animal, "Tinc un pla" de Sense Sal, "Sóc feliç" d'Hora de Joglar i "Caminem lluny" de Doctor Prats
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, enderrock, Senyor Oca, iCat, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.