Enderrock Sona

Vine a l'Enderrock Sona de juliol amb Animal i Illa Carolina

Demana la teva invitació per al showcase en acústic del proper dijous 5 de juliol

| 26/06/2018 a les 12:00h

Animal
Animal | Bernat Almirall
Animal i Illa Carolina són els grups convidats al cicle Enderrock Sona del mes de juliol. Les dues bandes actuaran en directe el dijous 5 de juliol a les 20 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) a la presentació oficial del número 278 de la revista Enderrock.

Animal, portada de l'edició en paper de l'Enderrock de juliol, pujarà a l'escenari de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm per presentar La melodia del foc (Halley Records, 2018)A través d'una entrevista i un showcase electroacústic, el cantant de Sant Quirze del Vallès interpretarà alguna de les cançons del seu nou disc.

El grup Illa Carolina obrirà la vesprada de l'Enderrock Sona de juliol amb un concert on presentarà el seu tercer disc d'estudi, Bellavista (DiscMedi, 2018).

Les portes pel concert s'obriran a les 19.45 h i a les 20 h començarà el primer concert d'Illa Carolina. A les 21 h es tancaran les portes i començarà el concert d'Animal

Hi vols anar? 
Si vols aconseguir una invitació doble per a l'Enderrock Sona del dijous 5 de juliol, només cal que omplis aquest formulari.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Illa Carolina, Animal, concert, Enderrock Sona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.