Festivals

El festival Vida en 10 himnes

La banda sonora imprescindible que sonarà al festival de Vilanova i la Geltrú

Cançons per a tots els gustos: de Núria Graham i Da Souza a Franz Ferdinand i St. Vincent

Els grups amb més Vida

| 26/06/2018 a les 18:00h

Núria Graham
Núria Graham | Michal Novak
Del 28 de juny a l'1 de juliol Vilanova i la Geltrú acollirà la cinquena edició del festival Vida. Hi actuaran més de cinquanta artistes, internacionals i locals, i a Enderrock.cat fem una proposta de 10 himnes de pop-rock que de ben segur que sonaran esplendorosos als escenaris de la costa del Garraf: 


“Always Ascending”, de Franz Ferdinand

És la cançó que dona nom al nou disc dels escocesos, un tema de pop calidoscòpic
in crescendo que es dispara cap a l’infinit.



“Los Ageless”, de St. Vincent

Una mostra més que la música de la cantautora nord-americana és sorprenent. Un tema àcid, electropop d’alt voltage amb textures distorsionades però amb carn de single.



"Need Your Love", de Curtis Harding

És impossible no deixar-se seduir pel soul del nord-americà. Amb una línia de baix encomanadissa, aquest tema camina endavant i obre la pista de ball a tothom. 



"Espíritu Olímpico", de Los Planetas

Els granadins saben fer bones cançons. Senzilles, però precioses. Un pop amable que ha tornat per la porta gran. Amb els Jocs del Mediterrani a tocar, l'esperit olímpic s'alça de nou. 



“Cloud Fifteen”, de Núria Graham

Del nou disc Does It Ring a Bell? (El Segell del Primavera, 2017), és una de les preferides de l’osonenca i una de les millors del tercer treball. Una guitarra i un recitat magnètic.



“Som transparents”, d’El Petit de Cal Eril

Els riffs de baix i de guitarra són un mantra fantàstic on s’acomoda una melodia senzilla i pura. En directe, improvisació i loops embolcalladors.



"Migracions de salmons", de Da Souza

Qui hagi escoltat el darrer disc dels mallorquins, Futbol d'avantguarda (Famèlic, 2018), i no s'hagi enamorat d'aquesta cançó, menteix. Guitarres juganeres, molta fauna i versos deliciosos com 'Des de que no hi ets vaig en reserva'. 



"Gronlandic Edit", de Of Montreal

És el gran hit dels nord-americans, una cançó que ja té onze anys. Per a tots els amants del pop més colorista i d'alta intensitat. 



"All Time What", de They Might Be Giants

De l'extensa discografia dels de Brooklyn és complicat escollir només un tall, però amb nou disc sota el braç, I Like Fun (Lojinx, 2018), aquest tema de grans dimensions no hi pot faltar.  



“End of the World with You”, de Calexico

Una declaració d’amor amb tots els elements per ser un himne. Una melodia que avança decidida cap endavant amb detalls agraïts, i un rif de guitarra distorsionat.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, vilanova i la geltrú, llista, Vida, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.