Videoclip

«Colps de puny», el nou clam de Pupil·les contra l'assetjament masclista

El grup de hip-hop valencià ha publicat la cançó acompanyada d'un videoclip dirigit per Albert Montón

Hip-hop d'arrels valencianes

| 25/06/2018 a les 13:40h

La formació valenciana de hip-hop Pupil·les acaba de publicar una nova cançó acompanyada d'un potent videoclip. A "Colps de puny" el grup diu prou a l'assetjament masclista a ritme de hip-hop electrònic, i serveix de banda sonora per al curtmetratge d'Albert Montón i produït per Enrique Viciano (Buen Paso Films) que du el mateix nom que la cançó i que s'estrenarà després de l'estiu.


En paraules del trio, la cançó vol reflectir "l'assetjament que patim les dones diàriament fruit de la societat patriarcal en què ens ha tocat viure". Animen qualsevol dona a dir prou perquè: "No volem que opinin dels nostres cossos quan no ho demanem, no volem que se’ns valori només pel nostre físic, no volem que cap dona se senti humiliada ni maltractada per cap home. Mai més. Volem caminar pel carrer tranquil·les, segures i lliures".

La cançó s'ha gravat a Atomic Studio, el mateix lloc on Pupil·les ja van gravar i produir el seu segon treball, Les silenciades (2017). Els propers concerts de la banda seran a Barcelona en el marc del Barna So (30 de juny), al festival Canet Rock de Canet de Mar (7 de juliol) i al festival Paupaterres de Tàrrega (13 de juliol).
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, videoclip, Colps de puny, Pupil·les

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.