Videoclips

Catfolkin arriba a Sant Esteve de les Roures

Estrenem el clip de la cançó "Que no s'aturi", on el polític Gabriel Rufián fa una fugaç aparició

Catfolkin, arrels i folk tavernari irlandès

| 28/06/2018 a les 12:30h

Catfolkin estrena aquest dijous, en exclusiva per Enderrock.cat, el videoclip de la cançó "Que no s'aturi", que forma part del segon àlbum de la banda. Els de la Roca del Vallès tenen una contundent posada a escena, que lubriquen amb cançons festives i lletres farcides d'humor i sarcasme. 


El grup que navega entre el folk, el rock festiu, el reggae, l'ska i fins i tot la salsa presenta un videoclip carregat de referències al procés independentista, fins al punt que la ubicació on fan veure que han rodat és Sant Esteve de les Roures, el poble imaginari creat per error per la Guàrdia Civil després dels fets de l'1 d'Octubre. Durant el metratge veiem col·laboracions de luxe com la del polític català Gabriel Rufián, que és qui guia la banda per acabar arribant a la població inventada.

Segons l'Alberto i en Pep, membres de Catfolkin, la cançó vol posar de manifest que "tant en els bons i com en els mals moments, un bri de bon rotllo mai no pot faltar". Els músics reconeixen que l'objectiu del tema és "transmetre totes les emocions que envolten les nits de festa: les ganes de ballar i saltar, de brindar amb els amics, de no pensar en si demà t'has de llevar d'hora i, el més important, desitjant que la festa no s'acabi mai".

El grup vallesà tindrà un estiu atrafegat de gira per Catalunya presentant Que no s'aturi (DiscMedi, 2018). Catfolkin farà parada a Argentona (l'1 d'agost), als Hostalets de Pierola (17 d'agost), Mollet del Vallès (20 d'agost) i Granollers (28 d'agost).
 

Catfolkin Foto: Sergi Paramès

 
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Catfolkin, videoclips, estrena, Que no s'aturi

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.