Festivals

Arriba l'estiu al Castell de Peralada

El Festival Castell de Peralada arriba a l'edició 32 oferint més de 20 concerts i espectacles durant els mesos de juliol i agost

| 28/06/2018 a les 19:10h

Sílvia Pérez Cruz
Sílvia Pérez Cruz | Xavier Mercadé
El Festival Castell de Peralada arriba a l'edició 32 acompanyat d'estrelles nacionals i internacionals que actuaran del 5 de juliol al 17 d'agost a la població de l'Alt Empordà. El festival tindrà quatre espais musicals: l'Auditori Parc del Castell, l'Església del Carme, el Claustre del Carme i la Terrassa del Cotton Club. Diferents possibilitats amb opció a programar des de grans produccions operístiques o espectacles de dansa fins a recitals lírics, així com petites produccions o òperes de cambra. Tots rodejats per la muralla del Castell de Peralada. 

Rèquiem de Verdi (5 juliol) serà el tret de sortida del festival, que oferirà més de vint espectacles en directe on es combinarà la música clàssica amb la lírica i la dansa. Rufus Wainwright (7 juliol), Carla Bruni (21 juliol), Santana ( 11 agost) i Kool & The Gang (15 agost) encapçalen un cartell on també hi haurà presència catalana a càrrec de Joan Manel Serrat (6 juliol), que farà parada al festival per presentar l'espectacle Mediterraneo Da Capo, i Sílvia Pérez Cruz acompanyada de Marco Mezquida (9 agost). El festival tancarà la 32a edició amb Folia (17 agost), amb un espectacle de dansa, hip-hop i músiques barroques.
Especial: Festivals
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Festival Castell de Peralada, festivals, Alt Empordà

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.