Festivals

El vi i el jazz arriben a Vilafranca del Penedès amb el dotzè Vijazz

El festival de Vilafranca del Penedès se celebra els dies 6, 7 i 8 de juliol

| 30/06/2018 a les 10:00h

Marco Mezquida
Marco Mezquida | Fundació Joan March
Els dies 6, 7 i 8 de juliol arriba la dotzena edició del festival Vijazz a Vilafranca del Penedès. El Banc Sabadell Vijazz Penedès ja fa dotze anys que demostra que els vins i els caves combinen perfectament amb el jazz. Aquest any, durant el segon cap de setmana de juliol i al llarg de tres intensos dies, el centre històric de la ciutat es transforma i acull aficionats, experts, curiosos i assidus, tothom que vulgui gaudir i conèixer els magnífics vins de la regió, mentre escolta de manera gratuïta i a l'aire lliure els millors artistes del jazz mundial.

A la dotzena edició passaran pel festival artistes nacionals com Eva Fernández Trio (6 juliol), Myriam Swanson (7 juliol), Marco Mezquida & Celeste Alias (8 juliol) i Saphie Wells acompanyada de The Swing Cats (8 juliol). Tots ells compartiran cartell amb artistes reconeguts internacionalment com Charles Lloyd & The Marvels (6 juliol), el jazzista israelià Avishai Cohen Big Vicious (7 juliol), Ron Carter Golden Striker Trio (8 juliol) i Kenry Garret Quintet (7 juliol).

Experiència gastronòmica
Els assistents al festival podran tastar fins a 300 referències de vi i cava procedents d'una quarantena de cellers del Penedès, així com participar en degustacions i maridatges conduïts pels millors enòlegs i sommeliers.
Especial: Festivals
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, festivals, Vilafranca del Penedès, Vijazz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.