actualitat

Tesa, La Otra i Ana Martí juntes en contra de les agressions sexistes

No i Punt! és la campanya de l'Ajuntament palmesà per una ciutat lliure d'agressions sexistes que desemboca amb un concert aquest 30 de juny

| 29/06/2018 a les 08:48h

Tesa
Tesa | Arxiu de l'artista
El proper 30 de juny tindrà lloc a la capital balear un concert carregat de missatge. El respecte i la llibertat entre el public va de la mà del respecte i la llibertat a dalt dels escenaris. Tres artistes carregades de bones cançons, d'arguments amb capacitat de connectar i amb un caire festiu seran les protagonistes de la jornada: la mallorquina Ana Martí, la valenciana Tesa i, des de Madrid, La Otra y Las Locas del Co.  

La cita serà al Parc de ses Estacions a partir de les 18.30 h. L'acte forma part d'una campanya de conscienciació sobre actituds i sexualitat. L'objectiu del protocol és aconseguir una ciutat lliure de sexisme i d'agressions sexistes i sexuals, i al mateix temps, que tothom pugui gaudir de l'espai públic en llibertat. Fem un petit repàs a les trajectòries de les artistes presents al concert.

Tesa
Des d'Almussafes, la rapera valenciana reivindica el seu passat punk, que marida a la perfecció amb el fet eclèctic de la música urbana. De la rumba al Tio Canya, de la defensa de la llengua a la defensa de la terra i la lluita feminista; un còctel sonor carregat de beats que va irrompre a l'escena amb el seu primer disc en solitari, Al-Tesa (autoeditat, 2017).


Ana Martí
La cantautora mallorquina prepara el debut amb el seu primer llarga durada, Jauja (autoeditat, 2018), que veurà la llum ben aviat i que ha estat possible gràcies a una campanya de Verkami. Sorgida dels carrers de ciutat, Ana Martí carrega amb força contra el patriarcat i lluita per l'empoderament a les seves lletres. 



La Otra y Las Locas del Co
Des de Madrid arriba la cantautora La Otra acompanyada de Las Locas del Co. Dels seus primers temps en casals populars i concerts per a moviments socials ha passat amb el seu tercer disc a trepitjar el circuit de sales estatal. Els molts quilòmetres i experiències a l'esquena de la madrilenya de ben segur que faran gaudir el públic illenc. Música amb consciència i bon rotllo. Presenta el disc Creciendo (autoeditat, 2018).

Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, EDR Balears, concert, No i Punt, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.