ESTRENA

The Sey Sisters: «Les dones negres som aquí»

El trio musical osonenc estrena a Enderrock.cat el videoclip de "Years to Come", un tema que vol visibilitzar les dones racialitzades a Catalunya

L'estiu d'anunci de The Sey Sisters

| 29/06/2018 a les 12:00h

The Sey Sisters
The Sey Sisters | Arnau Oriol
El trio The Sey Sisters no necessita presentació, però el primer avançament audiovisual del seu nou àlbum sí que requereix una aproximació en profunditat. Les tres germanes ho tenen clar: "Les dones negres som aquí". A Enderrock.cat estrenem el videoclip "Years to Come", la primera peça en format de clip que les tres germanes exposen al món i que conté una reivindicació contundent.


Segons expliquen les integrants del trio, la cançó "Years to Come" és "un viatge per agafar consciència que les persones racialitzades, i en aquest cas les dones negres, som aquí des de molt abans del que moltes persones volen fer creure". Clares i contundents, The Sey Sisters afegeixen que aquest viatge és "per trencar barreres, per abraçar el que desconeixem, per obrir els ulls i creure que el futur que ens espera com a humanitat pot ser més esperançador".

En el videoclip del tema les integrants del grup expliquen que han volgut "reunir dones racialitzades afro per empoderar-nos i celebrar-nos, per agafar consciència que en som moltes i que estem juntes per agafar forces i seguir lluitant". El seu crit és sanador i sense embuts: "Som aquí i aquest és el nostre lloc".

The Sey Sisters es mostren fermes amb el missatge que volen transmetre a Rise (Satélite K, 2018), el seu segon disc, que sortirà publicat al setembre. Les germanes Edna Sey, Yolanda Sey i Kathy Sey volen visibilitzar la lluita diària dels descendents de persones migrades que, com elles mateixes, han nascut i crescut a Catalunya i que han de lluitar "cada dia perquè el nostre color de pell no determini qui som".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, feminisme, The Sey Sisters, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.