videoclips

L'acidesa dolça de fusionar rap i indie

Estrenem el videoclip d'"Ácido y Fresh", la cançó del raper Da Fak on col·labora Carla Gimeno de The Crab Apples

| 29/06/2018 a les 11:30h

Da Fak i Carla Gimeno
Da Fak i Carla Gimeno | Arxiu de l'artista
Oscar Martorell és la persona que s'amaga rere Da Fak, una proposta de rap que ara decideix embolicar-se amb l'indie a través de Carla Gimeno, veu i guitarra de The Crab Apples. El resultat d'aquesta combinació és la cançó, amb videoclip inclòs, "Ácido y Fresh", que estrenem avui en exclusiva a Enderrock.cat.


En una unió cosida a puntades suaus, Da Fak rapeja sobre la base del tema i Carla Gimeno s'hi uneix per cantar la tornada. El videoclip, que està ambientat en un parc d'atraccions, irradia colors i un flow característic que només podien aportar aquests dos protagonistes.
Segons explica el mateix Da Fak, aquest tema és una referència a la vida que portava el músic durant l'estiu del 2017, quan es dedicava a fer còctels.

Aquesta situació, que afirma que el tenia "cremat", el portava a "sortir cada nit per intentar oblidar el dia sencer de feina", motiu pel qual l'escenari del videoclip és un parc d'atraccions, un ambient d'oci. El músic comenta, a més, que la base de la cançó va fluir sola i que les col·laboracions de Genís Bou, ideòleg del projecte The Gramophone Allstars, i Natán Arbó, baixista de Sr. Canario, van donar-li el toc de vida que necessitava la cançó. Afegeix que el fet que "la Carla Gimeno acceptés venir a cantar va ser el toc final del tema" i que, per això mateix, "m'encantaria tornar a treballar amb ella en un futur". El resultat, tal com ho defineix Da Fak, és "Menjar una llimona sense fer ganyotes".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, The Crab Apples, Carla Gimeno, Da Fak, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.