Videoclips

Deixa el mòbil i escolta el nou tema d'Izä

Estrenem el vieoclip en directe de "El mundo gira", el segon avançament del nou disc de la cantant gaditana

| 02/07/2018 a les 13:00h

Izä
Izä | Sergi Escribano
Izä presenta el segon avançament del seu nou disc. La cançó "El mundo gira" ve acompanyada d'un videoclip en directe i és un altre tast de Veneno (autoeditat, 2018). La cantant, coneguda per formar part de bandes com Electrorumbaiao i PAAN, va engegar la carrera en solitari el 2010 amb La llama (Dona Cançó, 2010). Just llavors va mudar-se del seu Cadis natal a Barcelona, on viu des de fa vuit anys. En aquest últim disc l'artista torna a col·laborar amb cantants com Chico Ocaña, que ja va participar al seu últim treball, i DJ Panko, que va col·laborar a l'últim projecte de la cantant al grup Electrorumbaio.


Un dels últims concerts d'Izä ha estat en el marc del Festival Jardins de Pedralbes, presentant alguns dels nous temes abans d'entrar a l'estudi de gravació per enregistrar les noves cançons de Veneno. La intenció és que el disc surti publicat a la tardor, si s'aconsegueixen recaptar els 3.000 euros que necessiten per gravar-lo. Per fer la recol·lecta, la banda ha obert un procés de microfinançament a través de la plataforma Ulule. De moment, Izä avança que Veneno estarà compost per vuit temes on es barrejarà el funk, l'electrònica i el flamenc. 
 
La Hidden Factory Barcelona ha estat la ubicació escollida per gravar la live session que estrenem avui. Sobre "El mundo gira", la cantant explica que és una cançó que anima a relacionar-nos més a través de la mirada i no de les pantalles. Anima a sortir al carrer a respirar, a mirar el cel i no el terra. Segons la cantant: "Avui en dia vivim enganxats al mòbil i ens perdem el millor de la vida". El pròxim concert d'Izä serà el 5 de juliol al Summer Vibes Party de Barcelona.
 

Izä. Foto: Sergi Escribano

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Veneno, estrena, El Mundo Gira, videoclips, Izä

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.