Revista

Animal, portada de la revista Enderrock de juliol

L'Enderrock 278 també inclou entrevistes a Josep Marina Mainat, Alfred Garcia i Lildami

Vine a l'Enderrock Sona de juliol amb Animal i Illa Carolina

| 04/07/2018 a les 20:00h

Aquest mes la revista Enderrock dedica la portada i una entrevista en profunditat a Animal que ens presentarà el seu últim treball discogràfic, La melodia del foc (Halley Records, 2018). Coneixerem a fons Gerard Aledo; el bandautor parla, entre molts altres temes, dels seus primers temps al món de la música.

Quatre dècades després de l’última edició del llibre-reportatge Canet, 36 hores de cançó i llibertat escrit pel periodista i creador de les Sis Hores de Cançó a Canet, Joan Ramon Mainat, ara Enderrock publica una nova edició actualitzada per l’historiador canetenc Carles Sàiz i Xiqués i el periodista Joaquim Vilarnau. Aquesta crònica és un detall de les sis primeres edicions del festival de música catalana més important, que va programar una setantena de recitals i va reunir més de dues-centes mil persones. Aquest juliol encartem la nova edició del llibre amb la revista.

La revista número 278 també dedica una secció especial al Canet Rock. Per això hem entrevistat l'empresari Josep Maria Mainat, amb qui repassem la trajectòria del festival que aquest 7 de juliol celebrarà la cinquena edició des que es va recuperar la firma 'Canet'.

L'editorial d'aquest mes el firma Jordi Cuixart, el president d'Òmnium Cultural ara privat de llibertat pels fets del 20 de setembre a Barcelona. En el pla institucional, la de juliol és una revista potent, ja que també conté la primera entrevista concedida per la nova consellera de Cultura, Laura Borràs.

Després de passar per Eurovisió i per OT, Alfred Garcia ens ha concedit una entrevista on avançarà detalls del seu primer projecte en solitari. A la revista també s'entrevista Lildami, trapper de moda que ho peta a les xarxes; Za!, que presenta nou disc d'estudi, Pachinko Plex (Gandula, 2018), i una retrospectiva del concert de Joan Dausà al Parc d'Atraccions del Tibidabo, on va presentar Ara som gegants (PromoArts, 2018). 

A la secció de Tal dia farà un any repassem la història del Doctor Music Festival, que l'any que ve tornarà a després d'haver abandonat l'escenari pirinenc ara ja fa 20 anys. A la secció també hi haurà espai per recordar la reaparició ara ja fa 30 anys de la Companyia Elèctrica Dharma

A Músics i cellers: do Catalunya hem unit el cantant i productor Marc Parrot amb la sommelier Anna Casabona per parlar sobre vins, vinyes i música. I a Herois particulars coneixerem els gustos musicals de Roser Cruells, baixista i corista d'Els Catarres
 

Portada Enderrock 278. Foto: Michal Novak

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Animal, Enderrock 278, revista

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.