actualitat

L'Aquelarre de Cervera presenta la programació completa

L'acte de presentació de l'Aquelarre de Cervera 2018 ha portat un missatge de suport del conseller exiliat a Brussel·les Lluís Puig

| 03/07/2018 a les 16:30h

Presentació Aquelarre 2018
Presentació Aquelarre 2018 | Xavier Mercadé
La 41a edició de l'Aquelarre de Cervera ja té tots els detalls preparats. En una roda de premsa a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, l'organització de l'Aquelarre i Enderrock han presentat la programació completa de la festivitat que se celebrarà a la capital de la Segarra del proper 24 al 26 d'agost. Durant aquell cap de setmana, no només les bruixes i diables sortiran al carrer per encendre fogueres en la festa més pagana de Catalunya, sinó que la música també en serà protagonista. 

Albert Parra, encarregat de dissenyar l'espectacle central de la celebració, ha apuntat que enguany aquest acte tindrà com a base el mite de l'Atlàntida i que portarà, com sempre, el Ball de la Polla, l’Encesa de la Universitat, la Invocació del Mascle Cabró, l’Escorreguda final i el Foqueral. A continuació, ha estat el regidor de l'Aquelarre de la Paeria de Cervera, Marc Llorens, qui ha posat èmfasi en el fet que la música és fonamental en aquesta festa i que, per aquest mateix motiu, els grups que tocaran a l'Aquelarre 2018 configuren "el cartell més bèstia i extraordinari de la història de l'Aquelarre". Alguns exemples de bandes que en formaran part són Roba Estesa, Doctor Prats, Ebri Knight o el cas de la Companyia Elèctrica Dharma, que el regidor Marc Llorens considera un "concert molt especial".

Pel que fa a Ebri Knight, que han ofert una actuació durant la roda de premsa amb les cançons "Mai més", "La nit encesa" i "Guerrilla", han explicat que se senten molt a gust de poder participar de l'Aquelarre perquè comparteixen les mateixes reivindicacions que la festa, ja que és una celebració "popular i pagana". 

L'acte de presentació, a més, ha tingut el suport en directe i via telefònica del conseller exiliat a Brussel·les, Lluís Puig, que ha incidit en la importància de l'Aquelarre i de la seva terra, "que porta diables i bruixes al seu ADN". Segons ha afirmat Puig, "saben fer-hi participar teatre, dansa i il·luminació i és un autèntic festival de música, una autèntica festa". Respecte a la inclusió de l'espectacle de l'Aquelarre al festival Cruïlla, el conseller ha afirmat que "és un maridatge d'un grau superlatiu". 
 

Ebri Knight a la presentació de l'Aquelarre 2018. Foto: Xavier Mercadé

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Aquelarre, Cervera, Ebri Knight

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.