Sona9

El present de Paper de Plàstic al programa Sona9 d'iCat

Consulta la selecció musical del programa d'aquest dilluns

| 09/07/2018 a les 12:00h

Paper de Plàstic
Paper de Plàstic | Juan Miguel Morales
El Sona9 té el seu propi espai radiofònic on radia els grups emergents cada dilluns d'11 a 12 de la nit. La cita radiofònica del concurs va a càrrec de Lluís Gendrau, i fins ara hi hem pogut sentir fragments de concerts acústics i entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual.

Al programa d'avui parlarem amb el duet barceloní Paper de Plàstic, que després de participar al Sona9 del 2016, on van guanyar el Premi Èxit, presenta el seu primer disc amb el nom L'arbre vermell (Hidden Track Records, 2018). Durant l'estiu el grup estarà de gira per Catalunya amb la incorporació de Nina de Ferrater com a nova vocalista. 

Al programa d'avui podreu sentir cinc nous temes de Paper de Plàstic: "Sol de maig", "Mosques", "Walt Disney", "Món de plàstic" i "Supernova 1987 A". També hi sentireu "Primavera" d'Est Oest, "Pel que fa al la, la, la" i "Teorema de la ema" de Salvatge Cor, "Retrat" de PinkPoni, "Professors i sandvitxeres" de La Maravillosa Cabeza Parlante i "El destí del so" d'Urra.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, paper de plàstic, sona9, Sona9, iCat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.