Discos

VentEndins, Fenya Rai! i Kapritxo, entre els discos de la setmana

També presenten àlbum Xavi Molero i Guillem Callejón,Iyari i Homes Llúdriga

| 06/07/2018 a les 14:00h

Fenya Rai!
Fenya Rai! | Arxiu del grup
Homes Llúdriga
Dones Llúdriga (autoeditat, 2018)
 

Mentre el grup de Vallcarca (Barcelona) Homes Llúdriga prepara el seu primer disc de llarga durada, ha publicat un nou maxisingle. Porta per nom Dones Llúdriga, perquè a cadascuna de les cançons hi ha una col·laboració vocal amb una artista diferent, i la fotografia i l'artwork han anat íntegrament a càrrec de la fotògrafa Alba Pe i la pintora Sigrid Amores.
 
Iyari
Ostara (El Mamut Traçut Records, 2018)


Iyari és un projecte de Josep Mateo, component dels grups Kartar AtmaRebery i Silveryarn, a part d'altres de música instrumental i experimental com ara Soundreamer Days i Leth. La seva música es basa en la improvisació amb guitarra. Sempre intenta captar la màgia del moment i explorar nous camins cap al desconegut. Ostaraha estat enregistrat en una sola pista utilitzant un pedal de loop.

VentEndins
Un moment per aturar-se (autoeditat, 2018)
 
 
Amb una recepta particular i uns orígens cent per cent de la terra,VentEndins proposen una experiència musical innovadora de qualitat i carregada d’emocions, herència de la música de carrer, la rumba i l'havanera més nostra, el que s'ha batejat com a 'pop rural'.Un moment per aturar-se, el seu primer disc, va ser enregistrat durant la primavera del 2018 per Guillermo Prats.
 
Fenya Rai!
Fenya Rai!(Rock CD Records, 2018)

Fenya Rai! és una formació de quatre músics: percussió, acordió diatònic, baix i guitarra. El grup comença a prendre cos durant la tardor-hivern del 2014 i acaba veient la llum en la seva estrena oficial a les festes de Sant Joan del 2015 a la ciutat de Valls. Al seu primer disc hi ha una selecció dels temes que ja han format part del seu repertori habitual més alguns de nova incorporació.

Kapritxo
Plou sobre mullat (Coopula, 2018)

Kapritxo és una jove banda de música de les terres de Ponent, amb arrels reggae-ska, cúmbia, rumba, calypso... Després d'haver publicat quatre cançons autoproduïdes en format digital i un videoclip, acaben de treure el seu primer disc d'estudi, Plou sobre mullat, enregistrat a 6db Produccions.
 
Xavi Molero, Guillem Callejón
Ithaca (Tres Ceps, 2018)
 
Guillem Callejón és un guitarrista barceloní especialitzat en guitarra elèctrica i pedal steel. Els seus projectes professionals inclouen Bridges Trio –amb Chris CheekNicolas Masson iDavid Soler– i Àrid amb Jordi Mestres i Ricard Parera. Actualment i a través del seu segell Tres Ceps ha editat un àlbum experimental acompanyat del bateria de rock independent Xavi Molero.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, Homes Llúdriga, Xavi Melero i Guillem Callejón, Iyari, Kapritxo, Fenya Rai!, VentEndins, discos

COMENTARIS

Vent Endins

Lluis Rius, 06/07/2018 a les 15:45

M'agrada molt seguir les produccions de casa nostra. M'ha sorpres molt positivament el disc de Vent Endins, sembla un disc americà, en el bon sentit de la paraula, per les veus tan treballades, la producció, l'estructura de les cançons, etc. Felicitats!

Vent Endins

Marta Pereira, 28/07/2018 a les 18:26

Gracias por las novedades. Hay una canción del disco de Vent Endins, "Camí", que me ha emocionado mucho. Creo que en 20 años será un himno, como Boig per tu o ese tipo de baladas.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.