actualitat

Mazoni treu les cançons del fons del calaix

Edita digitalment «Cançons robades», un recopilatori de cançons inèdites i versions

Estrenem «Part d'un tot», on Mazoni s'agermana amb la natura

| 06/07/2018 a les 14:03h

Imatge il·lustrativa

 

Enceta el disc una nova versió de "Sol", més elèctrica, amb bateries, línies de baix i guitarres. És un dels temes del seu darrer disc, Carn, os i tot inclòs (Bankrobber, 2018), que segons explica és un homenatge al Wall of Sound de Phil Spector.

D'enregistraments anteriors hi trobem "Magranes molt" i "Purgatori", del senzill publicat el 2013, i "Arrels", "Golafre de marisqueria / Foie", de l'EP Inaudit (Bankrobber, 2011), i entre les cançons inèdites hi ha Nedar contra corrent”, la que va servir de sintonia per a la sèrie de Televisió de Catalunya Kubala, Moreno i Manchón.

Versions
També hi trobem Ain’t got no”, una adaptació en català del clàssic de Nina Simone, o la versió dels Beatles “A la meva vida”, la relectura d'"In my life". Tanca el disc “Eufòria 2010”, una reversió ballable del clàssic mazònic, amb la veu de Bikimel.

On Tour
La gira estiuenca de Mazoni continua: el 17 de juliol serà a Cornellà del Terri, el 20 a Santa Cristina d'Aro i el 21 a Salt. Pel que fa a l'agost, engegarà el dia 2 a Sant Feliu de Guíxols, el 4 serà a Sant Pere de Riudebitlles, el 16 a Barcelona, el 19 a Sant Joan (Mallorca), el 21 a Igualada, el 25 a Monells i el 28 a Torroella de Montgrí.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Mazoni, Cançons robades

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.