Estrena

«Ciutat malalta», la crítica de Coherence a la Barcelona sobreexplotada

Estrenem el primer avançament de 'Estímuls nocius' (Hidden Track, 2018), el disc de debut de Coherence

El punk no mor, la nova fornada catalana resumida en 10 bandes

| 10/07/2018 a les 11:50h

Coherence
Coherence | Teresa Muck
Coherence són de Barcelona, fan emo-punk i al setembre presenten el seu primer disc. Als lectors d'Enderrock potser els sonen pel fet de ser un dels grups del Sona9 2017 o potser perquè durant els últims dos anys els han vist tocar a bona part dels locals autogestionats de la capital. De Estímuls nocius (Hidden Track, 2018) avui n'estrenem un primer avançament en forma de crítica cap a la ciutat que els ha vist créixer: escolta "Ciutat malalta".




La malaltia que pateix Barcelona, segons els membres del grup, té a veure amb "l'egoisme, la falta de sensibilitat i empatia, la gentrificació i la sobreexplotació turística". Per sort a la metropoli de Gaudí i la Rambla també s'hi troben petits oasis on la banda se sent còmoda. És clar que Coherence salva d'aquesta ciutat malalta els "espais veïnals i autogestionats, els barris i la gent que els forma i que ajuda amb honestedat a mantenir el comerç i l'activitat social amb vida".

El seu emo-punk en català ha anat evolucionant des de la primera maqueta, i en aquest primer disc que ha produït Èric Fuentes el canvi més evident ha estat el pas d'una a dues guitarres. De la figura de Fuentes (conegut per ser un habitual de l'escena underground i per encapçalar el projecte The Unfinished Sympathy) en destaquen: "Ens ha ajudat molt en l'aspecte de les tessitures vocals i a repensar les estructures. Ens va servir per trobar un so característic en el qual sentir-nos còmodes, i en termes generals ens ha donat una nova perspectiva compositiva per aplicar de cara al futur".

El 28 de setembre és la data prevista perquè Estímuls nocius surti a la llum. De moment, abans del debut discogràfic el grup no té previstes dates de presentació. Les properes setmanes començaran a moure fitxa.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, emo-punk, Coherence, Ciutat malalta, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.